HTC Exodus 1s отримає власний додаток для майнінгу Monero

  • 30 апреля, 11:31
  • 4071
  • 0

Торік був випущений блокчейн-смартфон HTC Exodus 1s. Як зазначається, у другому кварталі 2020 року пристрій отримає власний додаток для майнінгу DeMiner, який розробляє Midas Labs. Завдяки йому, користувачі зможуть майнити криптовалюту Monero, однак робити це буде вкрай невигідно.

Згідно з даними, смартфон матиме можливість добувати $ 0.0038 Monero на день. Якщо курс не змінюватиметься, що звісно неможливо, заробляти користувачі зможуть трохи більше долара на рік ($ 1.387). Це означає, що покупка HTC Exodus 1s за € 219 (≈ $ 237) окупиться приблизно за 170 років, і це без урахування витрат на електроенергію.

Звичайно, ніхто не купуватиме смартфон для інвестицій. Люди купують його, щоб використовувати як захищений смартфон для зберігання криптовалюти. Просто видобуток Monero під час зарядки буде невеликим доповненням. Разом з тим, компанія HTC не користується великим попитом на ринку смартфонів. Тому, швидше за все, цей пристрій та його «особливості» будуть цікаві тільки крипто-ентузіастів.


Теги: htc exodus 1s
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все