Huami представила бездротові навушники для спорту і сну

  • 9 января, 15:51
  • 4261
  • 0

Компанія Huami представила новий захищений розумний годинник Amazfit T-Rex і бігову доріжку Amazfit HomeStudio в поєднанні з розумним дзеркалом. Разом з тим, компанія на CES 2020 також анонсувала дві моделі обіцяних бездротових навушників. Вони називаються Amazfit PowerBuds та Amazfit ZenBuds. Компанія стверджує, що PowerBuds поставляється з вбудованим датчиком серцевого ритму, щоб контролювати частоту серцевих скорочень під час тренування, в той час як ZenBuds допоможе вам добре виспатися.

Huami Amazfit PowerBuds

Ці навушники важать всього 6 г, а їхній дизайн надає спортивного виду і не дає їм випасти під час тренувань. Як вище згадувалося, однією з особливостей навушників є можливість контролювати частоту серцевих скорочень в режимі реального часу за допомогою вбудованого датчика ЧСС Huami PPG.

Вони оснащені вдосконаленою композитної діафрагмою, яка забезпечує високу якість звуку. Конструкція вкладиша і режим Motion Beat забезпечать покращений ритм і темп. Кожен навушник підтримує сенсорне управління відтворенням аудіо, відповіддю на виклики і активацією Google Assistant або Siri.

Навушники також поставляються з підтримкою технології шумозаглушення ENC з двома мікрофонами і Thru Mode для поліпшення навколишнього звуку. Згідно із заявою компанії, Amazfit PowerBuds забезпечують 8 годин автономної роботи від однієї зарядки, яку можна продовжити до 24 годин, використовуючи кейс. Коштують навушники $ 100 (≈ ₴ 2 410) і стануть доступні в лютому.

Amazfit ZenBuds

Ці бездротові навушники розроблені таким чином, щоб допомогти вам зняти стрес і добре виспатися вночі. Вони поставляються з шумопоглинаючим дизайном. Ґаджет оснащений функцією Smart Interference, яка створює «правильну обстановку і генерує заспокійливі звуки», щоб допомогти вам краще спати. Вони також розбудять вас з поступово наростаючим звуком.

Пристрій автоматично визначає, коли ви спите, щоб відключити звуки, а також активувати відстеження серцевого ритму, положення тіла і збір даних про рух. Що стосується часу автономної роботи, компанія стверджує, що ZenBuds пропонують 12 годин автономної роботи від одного заряду. Але ви можете продовжити цей час до 8 ночей за допомогою зарядного пристрою. Тобто по 12 годин щоночі – 3 години відтворення музики з подальшим відстеженням сну. Ціна та доступність ще не оголошені. Але, припускається, що у продажі вони з’являться у другій половині року.


Теги: huami

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий