IKEA анонсувала аксесуари для геймерів, надруковані на 3D-принтері

  • 7 июня, 08:53
  • 4153
  • 0

Компанія IKEA анонсувала появу аксесуарів для геймерів, які будуть виготовлятися за технологією 3D-друку і відповідатимуть індивідуальним потребам користувачів. Над подібною інновацією виробник працював близько року спільно з компанією UNYQ та Area Academy.


"Раніше ми не бачили повного потенціалу цієї групи і не розглядали їхні конкретні потреби настільки, наскільки ми повинні були" — Майкл Ніколіч, креативний директор IKEA

Колекція, яка отримала назву UPPKOPPLA («онлайн»), складається з продуктів, що покликані зробити ігровий процес зручнішим. Першими трьома стали підставка під зап’ясток, тримач для дроту миші та клавіатурні клавіші. Також у майбутньому до лінійки входитимуть меблі.

Для підгонки аксесуарів під параметри тіла користувача використовується спеціальний застосунок. На думку компанії, виготовлені на замовлення продукти будуть більш ергономічними та приємними у роботі.

В майбутньому IKEA та її партнери планують залучити отриманий досвід в персоналізації продуктів для створення рішень, які допомагатимуть людям з обмеженими фізичними можливостями.

Очікується, що продукти колекції UPPKOPPLA надійдуть у продаж у 2020 році. Про їхню вартість наразі не повідомляється.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий