Investment For Techies in 2022: конференція від Innovecs

  • 23 июня, 11:26
  • 3771
  • 0

Investment For Techies in 2022: конференція від Innovecs — це міжнародна онлайн-подія для всіх, хто працює в ІТ та бажає ефективніше розпоряджатися особистими фінансами.

Контент конференції підготовлений спеціально для технічно-підкованих людей, таких як розробники програмного забезпечення чи інші спеціалісти у сфері ІТ. Під час конференції ви дізнаєтеся про доступні варіанти для інвестування та найефективніші методи управління вашим інвестиційним портфелем.

Існує безліч способів інвестування фінансів, тому це може бути доволі непростим завданням — обрати свій варіант, особливо, якщо ви у цій сфері новенький. Тому перший крок для тих, у кого власних навичок інвестування ще немає, — вчитися на досвіді експертів.

Ми склали програму з шести важливих тем для технічно-підкованих людей, які тільки починають розбиратися в темі інвестицій. Трішки часу, базові знання фінансів та кілька цифрових інструментів і додатків — і навіть початківці навчаться самостійно керувати особистими інвестиціями.

NB: Вже два роки, як пандемія захопила світ та майже чотири місяці, як у найбільшій країні Європи — Україні — точиться повномасштабна війна. Ці обставини вплинули на усіх нас тією чи іншою мірою. Зачепили вони й світ інвестицій. Однак люди продовжують заощаджувати, та й бажання примножувати кошти нікуди не зникло. Зокрема вивчення теми інвестицій — це не тільки про особисту фінансову безпеку, а й про фінансову стабільність суспільства в цілому, адже чим більше людей будуть грамотно розпоряджатися своїми фінансами, тим легше буде відбудовувати Україну й повертати її економічну стабільність завдяки таким простим крокам, як сплата податків, підтримка армії, волонтерських рухів, громадських організацій та бізнесів. 

Під час конференції на вас чекатиме шість освітніх доповідей від експертів у сфері інвестицій, три години практичного контенту та можливість нетворкінгу завдяки інноваційному віртуальному простору: Innovecs проводить конференцію у співпраці з Party.Space.

Ми зібрали досвідчених експертів, які поділяться найкращими практиками управління вашим інвестиційним портфелем. Ознайомтеся з нашими спікерами та їхніми темами нижче 

  1.  Iван Компан, директор у Deloitte Ukraine Academy, засновник First Kyiv Investment Club, розкриє тему “Як заробити кошти на міжнародному ринку капіталів”.
  2.  Діана Кочева, Business Development Manager у лондонському стартапі Thirdblock, презентує тему “Інвестиції в NFT vs. Класичне мистецтво”.
  3.  Егіта Полянська, партнерка Wise Guys Cyber Fund та Cyber Program Managing Director у Startup Wise Guys, поділиться досвідом, як вони з командою в Startup Wise Guys роблять інвестиції на стадії акселерації та як шукають нові компанії.
  4.  Сергій Жданов, CEO криптовалютної біржі EXMO, розкриє тему “Чому криптовалюта — це просто: ефективне інвестування сьогодні”.
  5.  Терезія Якова, співзасновниця Lumus Investment Collective, розкриє тему “Основи ангельських інвестицій”.
  6.  Емілія де Стазіо, COO та співзасновниця онлайн-платформи для колекціонерів Artscapy, поговорить про особливості венчурного капіталу.

Деталі конференції Investment for techies in 2022:

Для кого: технічні спеціалісти, які тільки починають розбиратися в інвестиціях; розробники програмного забезпечення, інжиніринг-менеджери, архітектори та всі спеціалісти ІТ-сфери, які хочуть зробити перші кроки в управлінні фінансами.

Де: онлайн, у віртуальних кімнатах Party.Space (для входу потрібно використовувати браузер Google Chrome). 

Коли: 30 червня, 17:00 за київським часом.

Скільки: вхід вільний, за умови попередньої реєстрації → https://bit.ly/3ydM7Wp 

Виберіть зручний для вас спосіб участі:

⦿ відвідати віртуальний конференц-зал “особисто” в прямому ефірі 

⦾ отримати відеозапис пізніше

Бенджамін Франклін якось сказав: “Пам’ятайте, що час – це гроші”. Тож не втрачайте жодного з цих ресурсів. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все