IT Ring початок: у Києві пройде IT-батл присвячений QA

  • 12 февраля, 11:37
  • 3921
  • 0

Компанія Parimatch Tech запускає серію експертних поєдинків IT Ring. Найкращі з найкращих у сферах розроблення, дизайну та тестування зустрінуться на рингу, щоб відшукати істину — що відбувається в технологічному світі і до якого майбутнього нам готуватися.


Перша серія IT Ring присвячена QA. Експерти зійдуться в битві та будуть відстоювати свою думку про майбутнє індустрії тестування. Серед тем — чи потрібно галузі мануальне QA, як буде відбуватися автоматизація, які інструменти доступні вже тепер та багато іншого. 


«QA переживає нині цікавий час. З одного боку, в галузі сформувалося багато висококласних фахівців, які легко можуть виявити найбільш неочевидні проблеми, а з іншого — багато завдань алгоритми вже виконують анітрохи не гірше за людей, витрачаючи набагато менше часу. Сучасний світ вимагає високої швидкості без втрати якості. Під час IT Ring ми з опонентом подискутуємо про те, чи залишиться місце для професії «ручного тестувальника» у світі тестування чи автоматизація захопить цю сферу повністю» — коментує Євген Рудев, QA Manager у Parimatch Tech.  

Свої аргументи наведуть: 

  1. Юрій Мисливець, Parimatch Tech, і Ольга Малініна, Web Entertainment LTD, «Тестувальник: помічник програміста чи адвокат замовника?»

  2. Євген Рудев, Parimatch Tech, і Юрій Малий, Ex-Kyivstar, «Автоматизоване тестування — майбутнє чи хайп?» 

  3. Сергій Подгоров, Parimatch Tech, і Антон Мужайло, GlobalLogic Ukraine


«Для серії івентів у PMHUB ми обладнаємо професійний ринг, на якому не буде місця для компромісів. Ми хочемо влаштувати не просто розмову, а справжню «битву думок» — щоб розвіяти всі непорозуміння й сумніви. Упевнена, такого ще ніхто не бачив», — зазначає Надія Семененко, івент-продюсер Parimatch Tech.

Старт поєдинку —  о 17:00 11 березня. Івент можна буде відвідати фізично в PMHUB або подивитися онлайн-трансляцію на YouTube. Купити квиток на офлайн-подію або зареєструватися на віртуальний перегляд можна за посиланням. Усі зібрані кошти будуть перераховані до благодійного фонду Parimatch Foundation на відкриття нових спортивних груп для дітей з інвалідністю.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий