IT Ukraine провела першу зустріч за напрямом КСВ

  • 21 октября, 08:17
  • 3800
  • 0

15 жовтня. Київ, офіс компанії Valtec. IT Ukraine провела першу зустріч за напрямом корпоративно-соціальної відповідальності (КСВ) в IT-індустрії, що зібрала понад 30 учасників, серед яких: представники IT, FinTech, Retail та NGO.  Учасники зустрічі ознайомилися з успішними кейсами КСВ, які вже реалізовані в IT-компаніях: Daxx, EPAM Ukraine, Luxoft Ukraine та мали змогу долучитися до нових ініціатив: еко-проекту Plant your tree та просвітницького проекту для дівчат-підлітків. 

Нам приємно, що IT Ukraine об’єднує відповідальні IT-компанії, які окрім того, що розвивають індустрію, ще й турбуються про рівень освіти, стан екології та інші соціально-важливі речі. Багато із вас долучилися до освітнього проекту Асоціації − Join_IT, в якому вже взяли участь понад 40 тисяч школярів. Сьогодні ж ми пропонуємо спільними зусиллями приєднатися до нової ініціативи − еко-проекту Plant your tree

розповіла Вікторія Тимошенко, менеджер освітніх проектів IT Ukraine 

З початку людської цивілізації ми знищили майже половину всіх лісів. Це – не просто цифри, вони впливають на кожного з нас. Адже саме ліс забезпечує до третини всього необхідного кисню для життя. Отож діяти треба негайно! Проект Plant your tree пропонує всім небайдужим долучитися до посадки дерев у природоохоронних зонах. За нами – експертиза: вибір території, саджанців та інші організаційні моменти, за вами – проактивність. Великі справи починаються з маленьких кроків

впевнений Юрій Жуков, учасник еко-проекту Plant your tree 

Спориш Юлія, представник просвітницького проекту для дівчат-підлітків підняла тему стереотипів про місце жінки в IT-індустрії, чим викликала жваву реакцію у аудиторії.

Успішними кейсами та якісною теоретичною базою по напрямах КСВ, корпоративного громадянства та волонтерства поділилися:

  • Азіза Хамідова, Head of CSR Unit EPAM Ukraine
  • Катерина Андрущено, Employer Brand Manager Daxx
  • Тетяна Ладуба, Luxoft Ukraine

Наприкінці зустрічі IT Ukraine подарував всім учасникам символічний презент − саджанці вейгели, аби кожен із них не відкладав добру справу у довгу шухляду.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все