Job Style: дрес-код співробітників IT компанії BETLAB

  • 15 марта, 09:45
  • 4262
  • 0

Як виглядають наймодніші офісні працівники України?  Хочемо представити вашій увазі IT компанію BETLAB і розповісти про fashion-переваги її співробітників. 

Офіс розташований в одному з київських пентхаусів. На трьох просторих поверхах, крім робочих місць співробітників, є також лаунж-зона з каміном і Sony Playstation, велика тераса з гамаком і кальяном та комфортна кухня з повним холодильником корисної їжі. Компанія заохочує здоровий спосіб життя і всіляко стимулює співробітників правильно харчуватися і займатися спортом. Серфінг, сноуборд, лижі - ось неповний список захоплень команди BETLAB. Доречі, людей в команду підбирають таким чином, щоб підтримувати дружню атмосферу в офісі та розвивати спільні інтереси. 

"IT сфера виходить за рамки розтягнутого светра або водолазки, тому люди намагаються виглядати гарно та цікаво. Дівчата навіть починають фарбуватися". Марія Дзюбіна, PR & Brand Communications

І справді, застаріла думка про те, що "айтішники" виглядають неохайно, повністю спростовується, дивлячись на стильних і цікавих IT фахівців. Стиль співробітників абсолютно різний – хтось вдягає стильні сорочки в поєднанні з вовняними джемперами, хтось носить футболки поло з джинсами. Багато дівчат в компанії носять жіночні сукні та спідниці, доповнюють образи яскравими аксесуарами. 

Інтер'єр офісу BETLAB сприяє креативному мисленню та розвитку естетичного смаку. Тому не дивно, що співробітники компанії виглядають стильно і цікавляться модою.


Теги: job style betlab
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий