Kharkiv IT Cluster запустив веб-портал для абітурієнтів

  • 22 июля, 11:59
  • 4013
  • 0

Влітку випускників шкіл та їхніх батьків хвилюють питання: Куди вступати? Як із численних вишів обрати найліпший та не помилитися?

Команда ГО Kharkiv IT Cluster вирішила полегшити вибір абітурієнтів —  створила веб-помічника, який допомагає обрати омріяний навчальний заклад. Ініціативу підтримала Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». З початку запуску, всього за три тижні, сервісом скористалися близько 600 тисяч користувачів. І щодня їхня кількість стрімко зростає! 

Які особливості має портал? 

  1. Його інтерфейс зрозумілий на інтуїтивному рівні. 

  2. На ньому зібрані всі ІТ-спеціальності міста Харкова з відповідними посиланнями на виші, до яких можна подавати документи. 

  3. На порталі є інформація про 17 університетів Харкова з коротким описом освітніх програм, а також 120+ IT-катедр та спеціальностей. 

  4. Дані про мінімальний вступний бал на бюджет за 2020 рік допоможе майбутнім студентам визначитися, до якого ЗВО є шанс вступити на бюджетній або контрактній основі. 

  5. У розділі «Корисна інформація» абітурієнт може розрахувати свій конкурсний бал та ознайомитися з єдиною державною електронною базою з питань освіти. А ще тут можна знайти актуальну інформацію про вступну кампанію та сайт, куди потрібно подавати документи для вступу у ВНЗ.

Харків — лідер ІТ-освіти у Східній Європі

Чому Kharkiv IT Cluster зібрав на порталі інформацію саме про університети Харкова? Адже це сучасне місто, яке постійно розвивається та має чималі можливості для амбіційних талантів! А ще це місто перспектив — його ІТ-галузь налічує понад 500 ІТ-компаній та 31 000+ висококваліфікованих фахівців. Тут є численні пам'ятки та найбільший транспортний центр в Україні. Тож абітурієнти зможуть насолоджуватися мандрівкою містом чи Україною та надихатися естетикою вулиць та культурної спадщини! 

Обрати вищий навчальний заклад — легко! А ще простіше це зробити завдяки веб-порталу від Kharkiv IT Cluster. 

Варто зауважити, що під час вступної кампанії 2021 року інформація на порталі оновиться.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все