Китайський виробник дронів DJI зупиняє діяльність в росії та Україні

  • 27 апреля, 10:21
  • 3852
  • 0

Китайський виробник дронів DJI повідомив про призупинення діяльності в росії та Україні. Наразі компанія проводить внутрішню перевірку відповідності її діяльності різним країнам і призупинення пов’язане саме з цією перевіркою. Зараз компанія взаємодіє з клієнтами та партнерами для вивчення питання.

Мета перевірки, в тому числі — переконатися, що продукція DJI не використовується в боях. Слід зазначити, що це перша китайська компанія, яка повідомила про призупинення роботи з огляду на конфлікт в Україні. «DJI не допускає будь-яке використання наших дронів з метою заподіяння шкоди, і ми тимчасово призупиняємо продажі в цих країнах, щоб гарантувати, що жодна з сторін не використовує дрони в бою», — зазначено в заяві компанії.

Раніше DJI звинувачували у витоку даних про українських військових. В компанії категорично заперечили ці звинувачення, проте не приховували, що не контролюють використання своєї продукції.

В кінці березня німецькі мережі споживчої електроніки зняли з продажів дрони DJI після звинувачень в тому, що ці пристрої використовуються у війні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи