Компанія AOC продовжить співпрацю з G2 Esports

  • 19 декабря, 10:44
  • 4670
  • 0

AOC та G2 Esports продовжують успішну співпрацю, яка почалася у січні 2018 року. Компанія AOC – один з провідних виробників моніторів для кіберспорту і комп’ютерних ігор – обладнала буткемпи G2 своїми топовими ігровими пристроями. Завдяки цьому команді вдається проявляти максимальну ефективність, як на тренуваннях, так і на змаганнях. Результатом співпраці також став фірмовий ігровий монітор, розроблений спеціально для клубу та його фанатів.

Команда G2 закріпилася на позиції одного з провідних гравців в кіберспорті, зовсім недавно посівши друге місце у світовому чемпіонаті League of Legends. Також клуб успішно виступає в CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Playerunknown’s Battlegrounds. З моменту заснування команди в 2013 році, її склад продовжує залишатися одним з найсильніших у світі.

«Для G2 велика честь працювати з таким сильним партнером як AOC. Завдяки цьому ми можемо зосередитися на тому, що вміємо найкраще – стильно перемагати. Це було б неможливо без підтримки і неймовірного обладнання. 2020 рік принесе багато цікавого шанувальникам G2, і я дуже радий, що AOC залишається з нами і допоможе досягти нових вершин, забезпечуючи нас передовими технологіями».

Карлос Родрігес (Carlos Rodríguez), генеральний директор G2 Esports.

Всі учасники та інфлюенсери G2, які грають на ПК, отримають високопродуктивні ігрові монітори, включаючи AOC AGON AG251FZ. Також гравці поділяться ідеями, які допоможуть ще більше вдосконалити і без того першокласну продукцію AOC. Це розширить можливості гравців G2 Esports, інфлюенсерів, творців контенту, шанувальників брендів, а також допоможе винести взаємну користь зі співробітництва. На додаток до технологічних нововведень, AOC та G2 будуть організовувати спільні заходи на виставках, візьмуть участь в ігрових турнірах, тематичних розіграшах і безлічі інших захоплюючих подій, запланованих на майбутній рік.


Теги: g2 esports
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий