Компанія Perfectial відкрила новий офіс в Івано-Франківську

  • 23 июня, 09:00
  • 4218
  • 0

31 травня 2019 року компанія Perfectial відкрила другий центр розробки у Івано-Франківську. Місто вважається одним із найбільших осередків розробки програмного забезпечення у Західній Україні, адже тут працюють понад 2000 спеціалістів та функціонують понад 40 компаній.

Уперше зайшовши на ринок Франківська у 2018 році, Perfectial продемонстрували якісний ріст, залучивши до команди понад 30 фахівців. Також за два роки компанія встигла взяти участь у всіх найпомітніших професійних подіях регіону, як от ITRally та ITRally Starters, а також запустила серію власних івентів – Open Talks.

«Ми не робили урочистостей з відкриття першого офісу у Франківську. Вирішили спершу попрацювати без зайвого галасу, відчути ринок. Тепер, коли ми відкриваємо вже другу локацію в місті, маю визнати, що Івано-Франківськ перевершив наші сподівання. Багато кваліфікованих та талановитих людей – це ми про Франківськ чули, але отримали значно більше – привітне і дружнє середовище, яке прийняло нас як рідних», – розповідає Андрій Скоропад, CEO Perfectial.

Відкриття двох офісів у Івано-Франківську додало команді Pеrfectial неабиякого досвіду. Саме тому, з нагоди святкування, компанія вирішила поєднати приємне з корисним та організувала панельну дискусію на тему впливу ІТ-бізнесів на середовище міста, громадські ініціативи та інфраструктуру. Участь у обговоренні взяли міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, керівник міського управління інвестицій Ігор Попадюк, голова Наглядової Ради Івано-Франківського ІТ-Кластера Любомир Ходак, декан факультету ІТ Університету імені Короля Данила Олег Пашкевич, директорка з розвитку громадської платформи «Тепле Місто» Аліна Токмиленко, а також керівництво Perfectial – CEO компанії Андрій Скоропад, CTO – Іван Когут та керівник івано-франківського офісу Володимир Якубовський.

Учасники обговорили ряд питань із якими стикнувся Івано-Франківськ внаслідок різкого зростання чисельності технологічних бізнесів в місті, зокрема це брак офісних приміщень, недосконалість освітніх програм ВИШів, тощо. Втім, і представники влади, і бізнесу погодилися, що подолати всі ці недоліки можна спільними зусиллями.

Цього дня до святкування приєдналися також керівники інших ІТ-компаній Франківська, чим створили дуже теплу та домашню атмосферу. Такий крок ще раз підкреслив відкритість міста і те, що успіх усіх досягається через партнерство.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все