Компанія UBOS безкоштовно навчає українців роботі з low-code технологіями

  • 16 марта, 20:10
  • 3917
  • 0

Компанія UBOS в рамках едукаційної програми UBOS Acadedmy розвиває ініціативу з безкоштовного навчання low-code технологіям на базі власної low-code платформи UBOS. 

Усі бажаючі можуть отримати навички візуального програмування, опанувати low-code платформу UBOS і розробляти програмне забезпечення будь-якої складності без знання коду. 

Вже другий рік поспіль ми активно розвиваємо едукаційну програму UBOS Acadedmy. За цей час ми вже встигли поспівпрацювати з ІТ СТЕП Університетом (Перший ІТ Університет в Україні, м. Львів) в рамках дуальної освіти та випустити першого інтерна за цією програмою. 

Розробили два курси по low-code на базі Learn to Earn Global University та Громадської організації Flowmates, співзасновниками якої ми є. Старт навчання на обох курсах запланований на квітень 2023 року. 

Також ми активно ділимось навчальними матеріалами по роботі з low-code платформі UBOS на нашому YouTube каналі. Тож отримати нову спеціальність та стати сертифікованим citizen developer`ом може кожен бажаючий абсолютно безкоштовно. 

Наша ціль - популяризувати напрямок low-code/no-code програмування та виростити ціле покоління нових інженерів, які зможуть створювати програмне забезпечення швидше та ефективніше,” - ділиться Директор з розвитку компанії UBOS Юрій Костюченко. 

Після проходження безкоштовного курсу студенти зможуть стати кваліфікованими citizen розробниками та пропонувати нові сучасні рішення бізнес-проблем, при цьому створюючи системи швидше, ефективніше та результативніше за класичне програмування 

“Створюючи low-code технологію UBOS ми прагнемо не лише вирішити питання зі швидкістю та ефективністю розробки ПЗ, а й популяризуваии напрямок low-code/no-code в Україні. Наша ціль - сформувати спільноту кваліфікованих low-code інженерів, які вирішуватимуть технічні проблеми бізнесу, пронуватимуть нові, сучасні та ефективні рішення для українського та міжнародного підприємництва,” - розповідає СЕО UBOS Андрій Бідочко.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все