Конференція Devoxx Ukraine 2023, буде присвячена штучному інтелекту та відбудеться 22 вересня.

  • 27 июля, 07:27
  • 3734
  • 0

22 вересня відбудеться Devoxx Ukraine 2023, але цього разу це буде онлайн-захід. Ця унікальна конференція збере тисячі учасників та десятки спікерів, серед яких відомі інженери, архітектори, визнані Developer Advocates та Java Champions з різних країн, включаючи країни Західної Європи, США, Канади, України та інші регіони.

Цього року головною темою конференції буде питання, що цікавить багатьох: "ШІ — друг чи ворог?". Всі учасники матимуть унікальну можливість дізнатися про останні досягнення в галузі штучного інтелекту, обговорити його вплив на суспільство, бізнес і технології, а також з'єднатися зі співробітниками та експертами з різних куточків світу для обміну знаннями та ідеями. Devoxx Ukraine 2023 обіцяє бути захоплюючим і пізнавальним заходом, який допоможе краще зрозуміти перспективи та можливості штучного інтелекту.

"Разом ми спробуємо розкрити суть ШІ, встановити корисні знайомства та осягнути майбутнє, в якому технології є справжнім другом людства."

Традиційна програма конференції охоплюватиме широкий спектр напрямів, включаючи Java, Server Side Java, People & Culture, Build & Deploy, Architecture, UI & UX, Data & AI, Development Practices, Security та інші суттєві теми. Дослідження оцінки трансформаційного потенціалу Штучного Інтелекту (ШІ) в IT-галузі:

  1. Вплив ШІ на процес розробки програмного забезпечення: реальні результати.
  2. Відносини ШІ та людської креативності: зіткнення чи співіснування?
  3. Потужність ШІ для стимулювання інновацій у розробництві: як розробники можуть скористатися цим.
  4. ШІ: джерело еволюції або потенційна загроза для робочих місць? 

Для участі у конференції Devoxx Ukraine 2023 необхідно зробити пожертву від 10 євро на офіційному сайті заходу. Зібрані кошти будуть використані для закупівлі медичних рюкзаків із повним набором необхідних медичних засобів.

Devoxx - щорічна міжнародна технологічна конференція, яка збирає понад 20 тисяч розробників з різних країн, таких як Бельгія, Велика Британія, Франція, Польща, Марокко, Греція та інші. Україна стала частиною сім'ї Devoxx завдяки підтримці компанії EPAM у 2018 році.

За останні два роки, усі зібрані кошти від продажу квитків на конференцію використовувалися на допомогу захисникам України. У минулому році, в рамках благодійного заходу спільно з Фондом Сергія Притули, було зібрано 53 тисячі євро, які були використані для придбання 20 дронів DJI MAVIС.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все