Ілон Маск позбавив колишніх працівників Twitter $500 млн.

  • 13 июля, 07:26
  • 3705
  • 0

Згідно з повідомленням The Guardian, Twitter відмовився виплатити обіцяну вихідну допомогу у розмірі принаймні 500 млн доларів тисячам колишніх співробітників, які були звільнені після придбання компанії Ілоном Маском.

Кортні Макмілліан, яка керувала програмами виплат співробітникам Twitter до того, як її звільнили в січні, подала колективний позов до федерального суду Сан-Франциско. 

За її словами, згідно з планом звільнення у 2019 році, більшості працівникам пообіцяли виплатити два місяці базової зарплати, а також один тиждень зарплати за кожен повний рік роботи, якщо їх звільнять. У позові йдеться, що Макмілліан мала виплату базової зарплати за шість місяців.

Згідно з позовом, Twitter та Ілон Маск звинувачуються у порушенні федерального законодавства, яке регулює плани виплат працівникам, що надають пільги. Раніше були подані позови проти компанії за невиплату вихідної допомоги, але ці справи стосувалися порушення контракту, а не федерального закону про пільги. Twitter стверджує, що повністю виконав свої зобов'язання щодо колишніх працівників.

У позові також зазначається, що компанія звинувачується у невиплаті мільйонів доларів бонусів, які вона мала б сплатити працівникам.


Теги: маск
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи