Львівський ІТ Кластер номінований на нагороду CEE Business Services Awards

  • 13 января, 10:46
  • 4277
  • 0

У восьмій щорічній церемонії нагородження CEE Business Services Summit Awards номіновано Львівський ІТ Кластер. Освітній проект кластеру IT Expert може перемогти у категорії Best University-Business Cooperation of the Year. Переможця буде оголошено 30 січня.

На номінацію Best University-Business Cooperation of the Year було висунуто 10 претендентів. Конкуренцію освітньому проекту IT Expert, що плідно співпрацює з університетами, складуть ініціативи з Литви, Угорщини, Словаччини, Латвії. 

CEE Business Services Awards — це щорічна церемонія нагородження кращих ініціатив бізнес-центрів Центральної і Східної Європи. Подія вже 8 рік поспіль проходить у Варшаві. Цього року організатори очікуюють на понад 300 топ-менеджерів з-понад 25 країн світу, а також пів сотні міжнародних фірм, що зацікавлені в розвитку бізнес-послуг в Центральній і Східній Європі.

IT Expert — одна з найважливіших освітніх ініціатив Львівського ІТ Кластеру, що модернізує і створює інноваційні бакалаврські програми в сфері ІТ. Загалом, під час проекту стартувало 14 програм. Поширюються вони на найкращі університети міста: Львівський національний університет ім. Івана Франка, Національний університет “Львівська політехніка”, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності ДСНС України.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все