Львівський ІТ Кластер запускає три інноваційні програми в ЛНУ імені Івана Франка

  • 21 марта, 07:50
  • 4138
  • 0

На рахунку Львівського ІТ Кластеру - 9 успішно діючих інноваційних програм та 2 сучасні лабораторії у трьох університетах Львова. Попит на модернізовані програми навчання зростає, тож цього року три нові програми з’являться в ЛНУ ім.І.Франка.

«Освітній напрямок — один із ключових для Львівського ІТ Кластеру. Ми розпочали зміни в освіті з окремих лекцій ІТ-експертів для студентів і старту першої програми ІоТ у 2016 році. Тепер активно продовжуємо збільшувати кількість навчальних програм, залучаючи представників індустрії до розробки програм, менторства, викладання», — зазначив представник Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський.

За його словами, важливість участі роботодавців у навчальному процесі є безумовною вимогою часу. Запуск нових програм, спільно з ІТ Кластером та ІТ-компаніями, це чудовий приклад, коли підготовка майбутніх фахівців в галузі інформаційних технологій отримає не лише теоретичний вимір та академічну основу, але й буде тісно пов’язана з практиками галузі.

Від цього однозначно найбільшу користь отримає студент, який буде готовий до вимог ринку і не потребуватиме додаткового навчання. Вигідно це і роботодавцям, які отримають готового спеціаліста, що мало б бути доброю мотивацією до подальшої співпраці з університетом.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий