Майбутні смартфони Xiaomi матимуть кращий захист від води

  • 13 апреля, 08:46
  • 4092
  • 0

Останні смартфони Xiaomi та Redmi, переважно, мають захист лише від бризок – P2i. Завдяки йому, вода не затримується на пристрої і стікає з нього. Однак, в сучасних умовах використання, користувачі хотіли б мати кращий захист від води. На сьогодні, останній стандарт – це IP69, але сучасні флагмани оснащують захистом IP68.

Останній смартфон бренду, Redmi K30 Pro, випустили 24 березня. Це флагманський пристрій із Qualcomm Snapdragon 865 і ціною від $ 426 (≈ ₴ 11 570). Він також має захист від води та пилу за стандартом IP53. Але, насправді, це слабенький захист. Вчора ввечері Лу Вейбінґ, віце-президент Xiaomi Group і генеральний директор Redmi, опублікував на Weibo пост.

Проте, варто зазначити, що бренд нічого не заявляв про захист IP53 в цьому смартфоні ні на презентації, ні на сайті компанії. Також залишається питання, чи цей захист наявний в усіх смартфонах Redmi K30 Pro, чи лише в останній партії поставок. Адже ми знаємо, як компанія Xiaomi, любила і досі любить поставляти один і той самий смартфон з різними комплектуючими.

Однак, схоже, що його думка не збігається з мисленням фанатів. Більшість у коментатарях наголосили, що потребують захисту IP68. Після цього він написав, що якщо всім так подобається цей стандарт, то його розглядатимуть для майбутніх ґаджетів. Ми, у свою чергу, вважаємо, що якось несерйозно оснащувати флагмани посереднім захистом від води та пилу.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все