Медіапанель в Google Chrome отримає кнопку PiP

  • 4 марта, 14:39
  • 4347
  • 0

Не так давно Google додала новий інструмент управління мультимедіа у браузер Google Chrome для ПК. Інструмент містить підтримку Chromecast і дозволяє керувати переглядом вмісту з браузера одним кліком миші. Тепер, схоже, Google готується додати кнопку «картинка-в-картинці» (PiP) в медіапанель. Це дозволить вам дивитися відео у вікні PiP. Інструмент був виявлений ресурсом XDA в Chrome Canary v82.0.4075 на Windows 10, і навіть не довелося включати прапори для доступу.

Нова кнопка PiP з’являється поруч з елементами керування відтворенням. Натискання на кнопку відкриває відео, яке ви відтворюйте у вікні PiP в правому нижньому куті браузера. Кнопка PiP є відмінним доповненням до центру управління мультимедіа і дозволяє легко перемикати вкладки під час перегляду відео.

Коли ця функція з’явиться у стабільній версії браузера, наразі невідомо. Оскільки вона доступна в Chrome Canary v82.0.4075, припускається, що її додадуть у Google Chrome 82. Оновлення планується в квітні 2020 року, тому чекати залишилось недовго.


Теги: google chrome
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий