MEGOGO запускає серію майстер-класів про IT та нові медіа

  • 15 ноября, 12:41
  • 4890
  • 0

Відеосервіс MEGOGO запускає серію технологічних майстер-класів «MEGOGO IT&Media Marathon», що складатимуться із п’яти подій, кожна із яких розповідатиме про інноваційний продукт від ідеї до його реалізації. Щочетверга керівники чотирьох напрямків MEGOGO говоритимуть про технології, які змінюють контент і формують нові звички користувачів, про продукти та процес їх створення. Участь у заходах безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Вже у наступний четвер, 21 листопада, відбудеться перший майстер-клас. Директор з маркетингу та стратегії MEGOGO Іван Шестаков розповідатиме про продукти, що випереджають ринок, пояснить, як змінювати реальність та створювати власні ринки. Відвідувачі заходу дізнаються про те, як створюються ідеї для нашого ринку, які особливості поведінки та звички аудиторії, які продукти зможуть захопити увагу споживачів, а які – ні. 

Наступний захід відбудеться 28 листопада. Його спікером стане CIO MEGOGO Дмитро Мелков, який говоритиме, як саме створити продукт: які переваги у створенні власних технологічних рішень на противагу придбання готових.

Далі, 5 грудня, Software Architect/Team Leadвеб-департамента MEGOGO Дмитро Коваленко розповість про важливість правильного вибору підходу до роботи, мови програмування та іншого.

Потім, 12 грудня, Володимир Смирнов, арт-директор MEGOGO дизайн-директор в spiilka design büro, розповідатиме, як зробити так, аби візуально продукт подобався навіть найвибагливішому користувачу.

Фінальний майстер-клас відбудеться 19 грудня. У фокусі будуть інноваційні тренди та нова ера споживання. Одразу два спікера – Іван Шестаков, директор з маркетингу та стратегії, та Дмитро Мелков, CIO, розкажуть, як технології змінюють бізнес, які параметри у майбутньому впливатимуть на споживання контенту та як він змінюватиметься під впливом технологій.

Усі п’ять заходів «MEGOGO IT&Media Marathon» пройдуть в інноваційному HUB 4.0 за адресою Ярославський провулок, ⅓. Початок о 20:00. Детальніше про заходи та реєстрацію – дізнавайтеся за посиланням https://marathon.megogo.net або у Facebook. Кожна з подій стане цікавою усім, хто прагне змінювати технології та впроваджувати нові ідеї.


  --

Анна Хорошковата

PR-менеджер MEGOGO

+38 063 407 09 44

akh@megogo.net


Теги: megogo
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все