Megogo запускает раздел Audio с подкастами и аудиокнигами

  • 4 декабря, 08:30
  • 4748
  • 0

Декілька тисяч аудіокнижок, сотні різножанрових подкастів та власне виробництво аудіоконтенту–вже цього року.

3 грудня, відеосервіс MEGOGO заявив про запуск нового бізнес-напрямку – аудіо. Напрямок передбачає все, крім музики. Відтепер на MEGOGO з’являться аудіокнижки найпопулярніших видавництв та подкасти на різноманітну тематику. 

«Сучасний користувач, споживаючи контент, намагається все частіше поєднувати кілька справ одночасно. Знаходячись у дорозі, спортзалі, виконуючи рутинну роботу – завжди під рукою смартфон. Один із найзручніших способів отримання корисної інформації – аудіоконтент. У всьому світі цей напрямок стрімко зростає. Навіть чимало музичних платформ зізнаються, що споживання не музичного контенту на їхніх ресурсах збільшується. Ця тенденція ще не наскільки популярна в Україні, у порівнянні із іншими країнами, але ми віримо, що хороший і якісний контент змінить цю ситуацію»,– розповідає Іван Шестаков, директор із маркетингу та стратегії MEGOGO.

Наразі на платформі у наявності близько 800 різножанрових аудіокнижок, а за найближчий місяць їхня кількість зросте до 4-5 тисяч, та буде продовжувати зростати протягом усього наступного року. Чимало бестселерів будуть доступним для існуючих передплатників MEGOGO, але деякі – за поштучним продажем по аналогії до фільмових прем’єр. До того ж, MEGOGO планує створювати значну частину аудіокнижок власного виробництва. До команди будуть залучені, як професійні диктори, так і автори книжок. 

«Коли ми розпочали процес придбання книжок, то зіштовхнулись із тим, що на нашому ринку майже немає якісних аудіокниг українською мовою. Значну частину наших зусиль ми направимо на їх озвучування. Аби процес прослуховування став максимально цікавим – запрошуватимемо сучасних українських авторів. Вже зараз ведемо активні перемовини», – додає Іван Шестаков.

Щодо подкастів, слухачам доступно близько 100 випусків, які є безкоштовними. Усі вони поділені за тематиками, серед яких: історії про феномени, тренди, явища, процеси та розповіді із перших вуст про людей. Більшість випусків – власного виробництва. До того ж, чимало подкастів створено у партнерстві із популярними проєктами та брендами. Наразі MEGOGO тестує нові форми для своїх подкастів, які згодом представить слухачу. Одночасно з цим ведуться перемовини із іншими виробниками подкастів, аби надати користувачам якнайбільше вибраного аудіоконтенту.

Розділ аудіо буде доступним лише для користувачів додатку MEGOGO на смартфоні, крім того, контент можна буде завантажити у самому додатку. Оновлення вже доступно для мобільних телефонів із системою Android, а за місяць буде доступним і на iOS. Компанія не збирається обмежуватись аудіокнижками та подкастами, і вже скоро представить ще кілька нетипових аудіоформатів. 


Теги: megogo
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все