Meizu 17 отримає новий чип Snapdragon 765 з 5G

  • 4 декабря, 14:37
  • 4705
  • 0

Сьогодні Qualcomm представила нові мобільні чипи Snapdragon 865 та Snapdragon 765. У виробників смартфонів «розв’язалися руки» і вони один за одним розпочали публікувати пости у соціальних мережах про свої наступні пристрої на цих чипах. Зокрема, компанія Meizu оголосила на Weibo, що її майбутній смартфон Meizu 17 буде оснащений чипом Snapdragon 765. Нагадаємо, що цей мобільний чип має вбудований 5G модем. Також компанія написала в пості «побачимося навесні 2020 року». Враховуючи, що попереднє покоління було анонсоване у березні, раніше новинку не варто чекати.

Попри те, що компанія більше нічого не зазначила, нам вже трохи відомо про цей смартфон. Meizu 17 матиме особливий дизайн екрана. Такий тип екранів називають «водоспадом», який вже давно запровадила компанія Samsung у своїх флагманських серіях Galaxy S та Galaxy Note. Він також збереже тонкі рамки, які використовуються в серії Meizu 16. Просто цього разу верхня і нижня рамки зменшаться до розміру бічних. В результаті, ми отримаємо високе співвідношення екрана до корпусу.

Вгорі відсутній виріз, що може сподобатися багатьом користувачам. На фронтальній частині розміщено 20 Мп сенсор фронтальної камери, а біля неї є гучномовець, який буде розміщений під екраном. Тобто, така сама функція, що у Huawei P30 Pro. Ця технологія дуже цікава і за нею велике майбутнє, адже уся проблема традиційних гучномовців у тому, що після дуже тривалого використання смартфона, їх надзвичайно тяжко чистити.

На тиловій стороні розміщена основна камера, яка складається із трьох сенсорів. Під цим модулем є спалах у вигляді кільця, а в самому низу, справа, розміщений логотип компанії. А на нижньому торці буде роз’єм USB Type-C, динамік та мікрофон. На верхньому торці будуть два мікрофони. Цікаво, що 3.5 мм аудіороз’єм у цьому смартфоні відсутній.


Теги: snapdragon 765
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все