Meta запустила сервіс підписки віртуальної реальності

  • 27 июня, 12:45
  • 3743
  • 0

Компанія Meta, розпочала надавати сервіс підписки на віртуальну реальність (VR) з метою компенсувати збитки. 

Послуга Meta Quest+ коштує $7,99 на місяць або $59,99 за річну передплату, вона сумісна з її гарнітурами Quest 2, Quest Pro та майбутніми гарнітурами Quest.

У 2021 році Марк Цукерберг, виконавчий директор Meta, оголосив про свої плани створення "метавсесвіту" - онлайн-світу, де люди зможуть грати, працювати і спілкуватися використовуючи VR-гарнітури. Минулого року Meta представила кілька проектів зі штучним інтелектом та оголосила про прибуток у розмірі 5,7 млрд доларів за перші три місяці поточного року, що перевищує очікування ринку.Однак її підрозділ Reality Labs, відповідальний за виробництво VR-гарнітур та інших продуктів, зазнав чистих втрат у розмірі 4 млрд доларів за цей період.

Важливо, що Meta постійно  знаходиться в ситуації конкуренції з іншими компаніями, включаючи технологічного гіганта Apple, який недавно представив довгоочікувану гарнітуру змішаної реальності.Повідомляється, що підписка на віртуальну реальність (VR) стала останнім способом, яким Meta намагається збирати прибуток з продажу своїх гарнітур, оскільки самі продажі розчаровують. У березні Meta знизила ціни на свої VR-шоломи на 33%. Пізніше, у червні, компанія знову знизила ціну на свою гарнітуру Quest 2 після оголошення про випуск Quest 3, запланованого на вересень.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий