Михайло Федоров презентував 94 проєкти цифрової трансформації

  • 22 февраля, 11:45
  • 3959
  • 0

Затверджений Урядом перелік проєктів буде реалізований протягом трьох років та сприятиме розбудові цифрової держави. 

Мінцифрі вдалося масштабувати управління проєктами цифрової трансформації на всі сфери та галузі. В основі нашого менеджменту — унікальна ефективна система управління проєктами, що дозволить трансформувати Україну на всіх рівнях — від загальнонаціонального до місцевого. 

Також Михайло Федоров презентував публічний портал, де описані усі проєкти цифрової трансформації. 

“Масштабна цифрова трансформація України триває. Ми розробили унікальну методологію ефективного менеджменту і запускаємо онлайн-дашборд з описом кожного проєкту, чіткими дедлайнами, відповідальними чиновниками за процеси та рейтингом. Важливим є чинник публічності, який дозволить кожному українцю спостерігати за реалізацією проєктів у режимі реального часу та давати свої рекомендації. Ми станемо першою країною у світі, яка зробила таку кількість проєктів у публічному дашборді”, — заявив Михайло Федоров під час презентації. 

Уже зараз кожен може зайти на портал та переглянути основну інформацію про проєкти. За кілька місяців він перетвориться на простий та зрозумілий дашборд з конкретними прізвищами відповідальних за реалізацію проєктів і рейтингом ефективності.  


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все