Mirror випустила розумне дзеркало з персональним тренером

  • 9 октября, 10:53
  • 4064
  • 0

Фітнес-обладнання Mirror, яке є частиною повнорозмірного дзеркала і частково LCD-екраном, набуло популярності на початку 2019 року. Тепер компанія випустила нову футуристичну версію – ви отримуєте персональні домашні тренування з «віртуальним» тренером. Вбудований в пристрій мікрофон, динамік і відеокамера дозволяють вашому особистому тренеру побачити, що ви робите, і навпаки. Професіональні фітнес-тренери Mirror забезпечують зворотний зв’язок в режимі реального часу, як це робить особистий тренер в тренажерному залі.

Дзеркало зіставляє клієнтів з тренером на основі пріоритетних типів тренування клієнта, стилю тренування, тривалості сеансу і розкладу. Потім тренери Mirror налаштовують кожну сесію відповідно до цілей своїх клієнтів та рівнів фізичної підготовки. Під час сеансу учасники побачать свого інструктора на екрані, свою форму і свої біометричні дані, такі як частота серцевих скорочень.

Дзеркало від Mirror коштує $ 1 495, але за доступ до персональних тренувань треба додатково платити $ 39 на місяць. Проте, одна з відмінних рис нової функції – це те, що члени сім’ї можуть брати участь в індивідуальному тренуванні без додаткових витрат. У тренажерному залі чи фітнес-студії запрошення одного або декількох учасників до вашого тренування оплачується додатково. Часто до $ 50 на людину за сеанс. Звичайно, вартість індивідуальних і групових тренувань варіюється в залежності від вашого місця розташування і того, до якого спортзалу ви ходите. Але пропозиція Mirror є додатковим бонусом.

Функція персонального навчання Mirror також дає можливість професійним тренерам з фітнесу та спеціалізованим інструкторам розвивати свій бізнес – вони можуть охопити більше клієнтів без обмежень по географії або часу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все