Міністерство охорони здоров’я України та медичний онлайн-хаб DOC.ua домовилися про співпрацю

  • 20 мая, 13:05
  • 4178
  • 0

Відтепер і до першого червня включно кожен українець має можливість отримати безкоштовні медичні аудіоконсультації від терапевта. 

«Епідемія в Україні продовжується. Відбуваються деякі пом’якшення та запровадження адаптивного карантину. Проте, і надалі важливо щоб люди могли проконсультуватися із лікарем в дистанційному режимі, що дасть можливість  зменшити потенційне інфікування в закладах охорони здоров’я при їх відвідуванні», – наголосив Віктор Ляшко, заступник Міністра охорони здоров’я - Головний державний санітарний лікар України. 

МОЗ посилює гарячі лінії, які вже зараз існують. Міністерство охорони здоров’я та DOC.ua, який входить у групу компаній «Ефективні інвестиції», уклали відповідний Меморандум про співпрацю. Цей крок доводить, що органи державної влади та бізнес здатні ефективно об’єднуватися заради збереження здоров’я громадян України під час боротьби проти коронавірусної інфекції COVID-19.

Аудіоконсультації в онлайн-режимі, дають змогу дистанційно отримати фахову пораду, що дуже актуально та зручно не тільки під час поступового виходу з карантину, а й в повсякденному житті. Користування такою послугою знижує ризик виникнення ускладнень хвороби, адже можна отримати професійну консультацію не виходячи з дому.

Для того, щоб скористатися аудіоконсультацією, достатньо заповнити анкету за посиланням та дочекатися зв’язку з лікарем. Тривалість одного сеансу – 10 хв. Послуга доступна з 08:00 до 21:00 щодня, без вихідних. Кількість консультацій для одного пацієнта не обмежена. 

Термін дії безкоштовного користування аудіоконсультаціями може бути продовжено. Про це можна буде дізнатися на сайті онлайн-хабу. 

«Зберегти здоров’я та життя людей – найголовніше, тому надважливо, щоб у такі складні часи бізнес і влада виступали єдиною силою, – зазначає Ігор Ліскі, голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції». – Ми вдячні керівництву міністерства за взаєморозуміння й готовність до плідної співпраці».

Для тих, хто бажає пройти дистанційне попереднє тестування на симптоми коронавірусної інфекції DOC.ua також пропонує послуги з онлайн-перевірки за допомогою спеціального додатка на власному сайті або у Telegram і Viber.

Нагадаємо, що масштабна співпраця онлайн-хабу з органами державної влади щодо впровадження безкоштовних медичних онлайн-консультацій розпочалася навесні поточного року, коли завдяки партнерству з Черкаською та Херсонською обласними державними адміністраціями, послуга стала доступною для мешканців цих регіонів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий