На ринок України планує вийти новий бренд смартфонів

  • 1 апреля, 06:44
  • 4023
  • 0

Представники бренду Vivo, який входить до ТОП-5 виробників смартфонів у світі, відвідали український центр радіочастот. Це може бути першим кроком до виходу бренду на український ринок, повідомляє НВ.

Експерти центру сертифікації та начальник українського державного центру радіочастот (УДЦР) Олександр Лисенко ознайомили китайських гостей з особливостями своєї роботи. Ніяких деталей про причини приїзду Vivo поки що не уточнюється.

Представники УДЦР повідомили, що зустріч стала першим кроком для подальшої співпраці. Оскільки основним продуктом Vivo Communication Technology є смартфони, можна припустити, що саме можливість їх запуску розглядає китайський гігант.

Що відомо про Vivo?

Материнською компанією Vivo виступає BBK. Вона ж володіє брендами OPPO і OnePlus. Якщо один бренд вийде на український ринок і побачить потенціал, слідом можливий запуск і флагманського бренду OPPO, і прямих поставок OnePlus.

Чутки про вихід Vivo на український ринок з`явилися в кінці листопада 2018 року. Компанія в грудні нібито приїжджала в країну і спілкувалася з рітейлерами. Офіційних підтверджень цих подій не було.

Коли компанія почне продавати смартфони в країні, невідомо. Але відвідування УДЦР натякає на не настільки віддалений офіційний вихід на ринок.

Оскільки продукти компанії не продаються в Україні, місцевим споживачам бренд більше відомий незвичайними пристроями. Наприклад, V15 Pro з висувною камерою, NEX Dual Display з двома екранами або безкнопковий Apex 2019. З яким саме модельним рядом компанія буде підкорювати Україну, стане відомо ближче до офіційного анонсу.


Теги: Украина vivo
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи