Найбільший всесвітній хакатон зі створення ігор Global Game Jam is coming

  • 10 января, 12:06
  • 4241
  • 0

Всесвітній рух Global Game Jam було засновано у 2008 році у м.Сан-Франциско, США. З того часу він охопив 113 країн світу та залучив десятки тисяч учасників.
Раз на рік, наприкінчі січня, професіонали та ентузіасти ігробудівництва збираються разом, щоб наступні 48 годин попрацювати над розробкою комп'ютерних ігор. Тема, якій ці ігри мають відповідати, оголошується центральним оргкомітетом о 17:00 місцевого часу.

Інших обмежень - немає. Можливо працювати у команді будь-якого розміру чи наодинці, використовувати будь-які інструменти чи технологію (навіть можна розробити не комп'ютерну, а настільну гру). Головне - створити гру протягом джему та поділитися її кодом на офіційному сайті. 

У 2020 році GGJ у Рівному традиційно організовує Заграва Геймз, проте цього року ми змінюємо локацію та запрошуємо усіх бажаючих “поджемити” до нашого офісу!
Стартуємо в п'ятницю 31 січня, фініш - у неділю, 2 лютого.
На початку Джему головними організаторами оголошується тема. Ця тема - єдина на весь світ та розкривається в один час в усіх країнах-учасниках. Далі усе залежить від вашої фантазії та скіллів:)
За 48 годин вам необхідно буде обміркувати тему хакатону, об'єднатися в команди, втілити ідею у життя у вигляді прототипу гри та презентувати її для жюрі та інших учасників. Ми оберемо найкращі проекти та нагородимо їх класними призами!
Участь - абсолютно безкоштовна, і, звичайно, ми гарантуємо усім учасникам комфортні умови! Команди розмістяться у великих переговорних та ігрових кімнатах на обох поверхах, ми забезпечимо гарячі обіди, снеки та напої, а протягом усього заходу вам допомагатимуть досвідчені ментори та команда волонтерів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все