НАЗК впровадило в дію веб-сайт для спостереження за реалізацією антикорупційної стратегії

  • 22 августа, 10:50
  • 3692
  • 0

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вивело на громадський огляд систему моніторингу державної антикорупційної політики, про це йдеться на офіційному сайті НАЗК.
 

«Це важливий цифровий інструмент, який надає громадськості та всім державним органам інформацію про стан впровадження заходів Державної антикорупційної програми. НАЗК відкрите і надає інструменти для використання усім охочим. Розробка цього продукту є унікальною для Національного агентства. Протягом майже року НАЗК за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) працювало над цією системою, аби вона була максимально зручною для користувачів», – зазначив Голова НАЗК Олександр Новіков.

Інформаційна система для моніторингу виконання державної антикорупційної політики доступна за цим посиланням. Ця цифрова платформа призначена для підтримки владних органів, виконавців Державної антикорупційної програми (ДАП) у плануванні, організації та ефективному виконанні заходів Програми. Вона також автоматизує процеси збору, узагальнення та публікації інформації.

Цей інструмент дозволяє не лише відстежувати прогрес у впровадженні антикорупційних заходів, але також буде використовуватися Європейським Союзом для оцінки виконання Україною необхідних кроків на шляху до членства в ЄС.

Планується, що незабаром буде доступна англомовна версія платформи, а також механізм зворотного зв'язку для громадськості.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все