N-iX скеровує 2 млн гривень на закупівлю тестів на COVID-19 для протидії епідемії

  • 23 марта, 13:19
  • 4015
  • 0

Компанія створює спеціальний благодійний фонд для подолання COVID-19 в Україні та ініціює масову закупівлю експрес-тестів на SARS-COV-2.

“Ми не можемо залишатись осторонь, коли перед світом і перед нашою країною стоять такі виклики. Упродовж минулого тижня ми працювали з нашими партнерами і думали, як ми можемо зробити максимальний вплив на ситуацію.

Для нас надзвичайно важливо захистити наших працівників та підтримати їх у цей непростий час. Позитивний досвід Південної Кореї, Сингапуру, та інших країн показує, що лише масове тестування та ізоляція можуть зупинити новий коронавірус. Ми створили спеціальний фонд для протидії COVID-19, який буде наповнюватися 50% на 50% компанією та працівниками, і плануємо найближчим часом скерувати перші 2 млн гривень на закупівлю 10000 експрес-тестів. 

Цього тижня ми запускаємо благодійний збір коштів серед наших працівників, які при купівлі тестів для себе і своїх рідних автоматично зможуть придбати тести, які будуть спрямовані у ті лікарні, де вони найбільш потрібні. Таким чином ми не лише зможемо підтримати наших працівників, а також допомогти великій кількості наших громадян отримати доступ до діагностування на COVID-19”, - коментує Андрій Павлів, засновник та керівник компанії N-iX.

Компанія вже запустила ряд ініціатив для захисту своїх працівників та боротьби з пандемією і продовжує залучати партнерів та колег для швидких та консолідованих дій. Серед них:

  • Усі офіси N-iX працюють у віддаленому режимі, усі події переведені в онлайн режим;
  • Сформовано фонд N-iX для захисту здоров’я працівників і протидії COVID-19;
  • Запускається збір коштів для закупівлі експрес-тестів серед працівників N-iX (при купівлі одного тесту для себе ви жертвуєте мінімум два для інших);
  • Виділяються 2 млн гривень на закупівлю експрес-тестів на SARS-COV-2;
  • Ведеться робота з постачальниками тестів, для того щоб забезпечити якомога більшу кількість людей швидким діагностуванням;
  • Закупівля тестів та скерування їх у місцеві лікарні, масштабування ініціативи.
  • Підтримка ініціатив Львівського IT кластеру в об’єднанні IT спільноти для спільної боротьби з COVID-19;

Варто зазначити, що під час прес-конференції у Женеві, яка відбулась 16 березня голова ВОЗ Тедрос Аданом Гебреісус наголосив на важливості тестування. Він заявив: “У нас є просте послання усім країнам. Тестуйте, тестуйте і ще раз тестуйте. Усі країни повинні мати змогу протестувати усіх, у кого є підозра, не можна побороти цю пандемію наосліп. Без належного тестування на SARS-COV-2 неможливо ізолювати усі випадки і розірвати ланцюг інфікування новим коронавірусом, який зараз швидко несеться світом”.

На разі важко визначити точну кількість інфікованих в Україні і виявити осередки розвитку хвороби. N-iX має на меті зробити тести доступними для усіх своїх працівників, а також дати можливість кожному в компанії купити експрес-тести для інших.

Тільки разом ми зможемо подолати цей глобальний виклик. Не будьте байдужими, залишайтеся вдома і будьте здоровими.

Про компанію

N-iX – українська компанія, що надає послуги з розробки програмного забезпечення. У розробницьких центрах N-iX в Україні, Польщі, Болгарії та Білорусі працює більше 1,000 експертів. З 2002 року компанія вибудувала стратегічні партнерські відносини з світовими лідерами індустрій – Lebara, Currencycloud, Fluke Corporation, Gogo, TuneIn, Travelport, декількома компаніями із списку Fortune 500 та з понад сотнею інших середніх та великих бізнесів. N-iX розробляє рішення для компаній в сферах фінансів, телекомунікацій, торгівлі, готельно-ресторанного сектору, медицини, автомобільної та інших індустрій.


Теги: n-ix covid-19
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все