Новий 16” Apple MacBook Pro має з’явитися вже цього тижня

  • 12 ноября, 12:30
  • 4436
  • 0

Новий 16” MacBook Pro ще не було ніде видно. Але згідно з даними, його можуть анонсувати на закритому заході для журналістів вже цього тижня. Раніше передбачалося, що компанія представить новий ноутбук у жовтні разом з бездротовими навушниками Apple AirPods Pro. Однак вже майже середина листопада, а його й досі нема.

Галузеві джерела з ланцюжків поставок стверджують, що виробництво фактично почалося. Єдина деталь, яку ніхто з них не хоче або не може повідомити, – це дата запуску. Точно відомо, що Apple поспішатиме запустити новинку до початку зимових свят з двох причин. Перша – це хороший старт продажів. Ну а друга – вже за місяць в США діятимуть підвищені тарифи на імпорт з Китаю. А як відомо, компанія виготовляє продукцію на заводах у Китаї.

16” MacBook Pro має зберегти габарити 15.4” моделі. Але при цьому, рамки стануть значно тоншими, а сам дизайн більш витонченим. Очікується, що компанія відмовиться від клавіатури-метелика, на яку було багато скарг користувачів. А також може з’явитися клавіша Escape (Esc), яку неодноразово просили додати після того, як Apple почала інтегрувати панель Touch Bar.


Теги: apple macbook pr
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все