Інвестиційний фонд NetSolid Investments готовий вкладати в українські компанії. Шукає проекти в IT та digital marketing

  • 24 июня, 10:20
  • 3781
  • 0

Інвестиційний фонд NetSolid Investments розпочинає роботу з українськими стартапами та бізнесами в сфері digital маркетингу, Martech та IT. 

Фокус інвестування: digital marketing, affiliate marketing, traffic products, marketplaces, saas, apps, other IT products.


Пріоритетна концепція роботи Фонду — smart money, тобто інвестування в поєднанні з експертизою й менторством. Підґрунтя власної експертизи — підприємницький та професійний досвід фаундерів і команди.

Зараз NetSolid Investments має 5 портфельних стартапів. Готовий підтримати українських підприємців на різних стадіях існування бізнес-проєктів, від ідеї до масштабування:

  1. venture building  — до $50 тис.;

  2. pre-seed  — до $200 тис.;

  3. seed — до $600 тис.;

  4. series A — до $1,5 млн.

«Приймаючи рішення, ми найбільше звертаємо увагу на стратегію із бюджетом, ознаки market fit, маркетингові канали, шлях до прибутковості та процеси, які ми можемо посилити.

Ми фокусуємось на проєктах, що здатні зростати кратно та досягати фінансової стійкості. Зокрема, у нашому портфелі є кілька компаній, котрі окупили інвестиції всього упродовж року», — уточнює Investment manager Дмитро Река.

Фонд всупереч війні готовий вибудовувати разом з українськими експертами та підприємцями нові сильні бізнеси, що ставатимуть лідерами ніші, аби економіка України зростала. 

Гарні бізнес-ідеї завжди на часі, а для економіки України зараз саме ІТ-галузь є однією з міцних опор. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все