Оголошені переможці Ukraine Innovation Awards 2020

  • 10 июля, 10:27
  • 4177
  • 0

Названі імена кращих корпоративних і стартап-інноваторів, інвесторів та підприємців, які допомогли бізнесу стати більш ефективними та прибутковими. Переможців оголосили під час онлайн-церемонії Ukraine Innovation Awards 2020, яка відбулась 2 липня.

У номінації “Best Corporate-Startup Collaboration 2020” здобув перемогу кейс співпраці компанії Intertop та платформи Competera, що допоміг втілити аналітику ціноутворення та підсилив зростання ефективності e-commerce платформи Intertop.

Переможцем номінації “Best In-House Innovation 2020” став кейс АЗК WOG за оновлення мобільного додатку PRIDE: компанія об'єднала сервіси для B2C та B2B клієнтів, завдяки яким мільйони автомобілістів отримали можливість користуватись паливними картами в мобільному додатку та відкрили для себе нові можливості у retail-напрямку компанії.

У номінації “Best Startup Innovation 2020” переміг стартап AXDRAFT, якому вдалось залучити 1,11 млн.доларів. інвестицій за минулий рік, а компанії Glovo, Sandoz, Flo Health, DTEK та інші міжнародні бренди почали використовувати програмне забезпечення компанії. 

У номінації “The most valuable investor in Ukraine's startups 2020” перемогу здобули відразу декілька інвестиційних фондів – Goldman Sachs, Iconiq Capital, Y Combinator, Continuity Fund – за колективну найбільшу інвестицію (268 млн. доларів) на українському стартап-ринку 2020 в компанію Gitlab з українським корінням.

Переможцем в номінації “The most active VC investor in Ukraine's startups 2020” став венчурний фонд Genesis Investments за найбільшу кількість інвестицій в українські стартапи в 2019 та 2020 роках — такі як, Mate Academy, Liki24, Basenji Apps, IntellectoKids та інші.

У номінації “The most active accelerator investing in Ukrainian startups 2020” перемогу отримав акселератор Startup Wise Guys, який зробив найбільшу кількість інвестицій в низку перспективних українських стартапів — таких як Hive.id, AYE Technologies, Fakes Radar, Measy та інші.

У номінації “Best Early Stage Startups in Ukraine 2020” перемогу отримав стартап SEMCS by Mosquito Control за створення розумної екологічно чистої системи контролю проти комарів. Члени журі визначили проєкт як найбільш перспективний.

Також був представлений рейтинг “Top-20 Women Tech Entrepreneurs 2020” — названі імена найактивніших жінок-підприємниць, які зробили вагомий внесок у в розвиток IT, технологій та інновацій в Україні в минулому році.

Подивитись повний список компаній-фіналістів можна на сторінці премії Ukraine Innovation Awards 2020. 

Нагадаємо, Ukraine Innovation Awards 2020 — перша digital-премія, покликана нагородити кращих корпоративних та стартап-інноваторів, інвесторів, підприємців за створення інноваційних рішень, які допомагають міжнародному та місцевому бізнесу стати більш прибутковими та ефективними. Переможці та фіналісти премії отримають промо серед європейських та американських інвесторів і корпорацій, аби потрапити на радар відомих венчурних фондів та компаній. 

Проведення Ukraine Innovation Awards 2020 стало можливим завдяки підтримці Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», агенції з інновацій Center42 та інших партнерів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все