OnePlus 8 Lite буде наступним бюджетником компанії

  • 8 декабря, 08:40
  • 4843
  • 0

Очікується, що серія OnePlus 8 з’явиться в першій половині 2020 року. Як стало відомо, OnePlus також працює над смартфоном середнього класу. За попередніми даними, він може називатися OnePlus 8 Lite. Він стане наступним доступним смартфоном компанії з часу випуску OnePlus X у 2015 році.

В мережі з’явилися перші рендери, засновані на CAD, які дають перший погляд на дизайн OnePlus 8 Lite. Згідно з ними, смартфон матиме отвір для фронтальної камери прямо посередині дисплея. А на тиловій частині вже знайомий нам прямокутний блок камери. Припускається, що це буде подвійна камера і ще кілька додаткових датчиків, включно з ToF.

Рендери демонструють дизайн, який дуже подібний на очікувані смартфони Samsung Galaxy S11, Note10 Lite та Galaxy A91. Припускається, що діагональ екрана становитиме 6.4” або 6.5”. Рендери також демонструють роз’єм USB Type-C, а також відстуність 3.5 мм аудіороз’єму. Пристрій отримає задню панель зі скла з синьою градієнтом.

OnePlus 8 Lite матиме розміри приблизно 159.2 x 74 x 8.6 мм. Насправді, відомих характеристик дуже мало. Відомо, що він матиме підекранний сканер відбитків пальців. А значить він має бути оснащений OLED-дисплеєм. Цікаво, чи пропонуватиме він частоту оновлення екрана 90 Гц, як у OnePlus 7T і OnePlus 7T Pro, що належать до преміум-класу.


Теги: oneplus 8 lite
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все