Оновлень MIUI 11 для смартфонів Xiaomi та Redmi більше не буде

  • 24 марта, 13:48
  • 4274
  • 0

Офіційна команда розробників Xiaomi MIUI сьогодні зробила важливе оголошення. У патчі бета-оновлення для збірки MIUI 20.3.23 команда поділилася повідомленням, яке інформує користувачів про те, що цей тиждень є останнім тижнем оновлень для MIUI 11, що може вказувати на активну роботу над MIUI 12.

Для тих, хто не знає, MIUI – це призначений для користувача інтерфейс, заснований на базі Android. Його останні версії засновані на Android 10, а ця новина може означати, що анонс MIUI 12 став ще ближче. Нагадаємо, що команда розробників відклала випуск MIUI 11 для Xiaomi Mi 9 Pro, Mi 10 і навіть Mi 10 Pro через неповні тести, а також викликала затримку для Redmi Note 8. На цю затримку, можливо, в значній мірі вплинула нещодавня пандемія коронавірусу, яка зачепила весь світ.

Раніше компанія вже підтверджувала, що робота над MIUI 12 розпочалась. Але через ситуацію у світі невідомо коли прошивка буде готовою. Як відомо, корпорація Google взагалі скасувала конференцію для розробників Google I/O 2020, де мала б представити Android 11. А Apple перенесла свою конференцію WWDC 2020 в онлайн-режим. Ймовірно і Xiaomi доведеться проводити анонс онлайн.


Теги: miui 11
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все