Оновлена кіберзброя. Українські програмісти розповіли про новий застосунок, що атакує російські сайти — доєднатися може кожен

  • 7 марта, 10:40
  • 3847
  • 0

Українські програмісти проекту disBalancer створили новий застосунок, за допомогою яких кожен може приєднатися до кібератак на російські сайти.

Про першу версію програми disBalancer ми розповідали у цьому матеріалі. Тоді українські програмісти за допомогою простих користувачів «вбили» сайти Сбербанку, Кремля, Роснафти та багато інших.

Цілями як старої, так і нової програми є російські пропагандистські сайти та ресурси, які «підтримують або є залученими до повномасштабного вторгнення армії РФ на територію незалежної України», пишуть розробники у своєму прес-релізі.

Допомогти програмістам може кожен — достатньо лише завантажити програму Liberator, включити VPN (наприклад, цей чи цей), бо росіяни активно блокують українські IP-адреси, та запустити програму.

Інструкція для користувачів Windows:

  1. Завантажити програму;
  2. Включити VPN;
  3. Відкрити програму;
  4. Натиснути Start.

Інструкція для користувачів Mac OS:

  1. Завантажити програму;
  2. Відкрийте Launchpad та знайдіть вікно Terminal (якщо не знаходите, то введіть у графі пошуку слово Terminal);
  3. У вікні Terminal у полі вводу введіть команду: «cd +» (без лапок) та натисніть Enter;
  4. Введіть команду «cd Downloads» (без лапок) та натисніть Enter;
  5. Введіть команду «chmod +x Filename» та натисніть Enter (теж без лапок, замість Filename копіюємо та вставляємо назву скачаного файлу);
  6. Натискаєте клавішу Shift та двічі клацаєте на файл.

Інструкція для користувачів Linux:

  1. Завантажити програму;
  2. Відкрийте Terminal;
  3. Введіть команду "./Disbalancer.cli" (без лапок);
  4. Натисніть Enter.

Не запускайте схожі програми з інших джерел. Антивірус може «лаятися» на цю програму, але це нормально. Можна вимкнути його або додати програму до білого списку. У вас може підвисати інтернет — це нормально, оскільки програма відкриває велику кількість підключень.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все