Opera 68 отримала підтримку Instagram в боковому меню

  • 22 апреля, 12:06
  • 4149
  • 0

Норвезька компанія Opera Software випустила оновлення для власного браузера. Відтепер Opera 68 матиме підтримку Instagram в боковому лівому меню. Саме в цьому меню також можна слідкувати за соціальною активністю у Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram та VKontakte. За словами компанії, все більше людей переходять на таку функціональність у браузері, замість використання стандартних програм чи браузерних версій.

Скажімо, за останні два місяці користувачі Opera на 50% більше почали використовувати WhatsApp в боковому меню браузера, а Facebook Messenger – на 48%. Instagram вже давно перестав бути лише мобільною платформою. Все більше людей зацікавлені у тому, щоб користуватися цією соціальною мережею з власного комп’ютера. Для прикладу, недавно розробники соцмережі додали підтримку перегляду прямих ефірів.

Окрім підтримки Instagram в боковому лівому меню Opera 68, браузер отримав підтримку пошуку по всіх відкритих вкладках. Щоб отримати спливаюче меню, потрібно натиснути комбінацію клавіш  Також розробники додали додаткову смугу внизу під вкладкою для відображення вкладки-дубліката. Це зроблено на той випадок, щоб користувач легко орієнтувався у браузері і зміг закрити усі непотрібні вкладки.


Теги: opera 68
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все