OPPO A31 з’явився на українському ринку

  • 24 марта, 12:20
  • 3933
  • 0

Бренд OPPO, світовий виробник смартфонів, представляє в Україні новинку – OPPO A31. Смартфон був презентований у світі в середині лютого, відтепер придбати смартфон можуть і українці – до того ж, за помірною ціною.

Новий смартфон має 6.5” дисплей з краплевидним вирізом для фронтальної камери. Крім того, екран OPPO A31 запобігає втомі очей протягом цілого дня користування, завдяки тому, що фільтрує шкідливе синє світло.  Велику увагу виробник приділив функціям та можливостям фотозйомки. Новий смартфон оснащений потрійною 12 МП камерою (основний сенсор, макро та сенсор глибини), що дозволяє робити чіткі знімки, збільшувати навіть найдрібніші деталі, створювати приголомшливі портрети. Родзинка смартфона – функція боке: фокус на основних об’єктах з ефектом розмиття заднього фону. Для любителів робити круті селфі OPPO A31 приготував 8 МП фронтальну AI-камеру з функцією б’ютіфікації, яка допомагає створювати чіткі автопортрети.

OPPO A31 має потужний акумулятор ємністю 4230 мАг. Автономності вистачає на перегляд HD-відео онлайн до 14 годин або на ігри до 7 годин.  Всередині встановлений 8-ядерний процесор MediaTek Helio P35 із 4 ГБ ОЗП та 64 ГБ ПЗП. Розширити пам’ять можна за допомогою карти microSD. Загалом смартфон підтримує до 256 ГБ додаткової пам’яті в слоті для трьох карт (Dual SIM + microSD).

В українських магазинах ґаджет буде представлений у трьох кольорах, натхнених природою: Біла Фантазія, Містичний Чорний та Озерний Зелений. Новий смартфон вже можна придбати онлайн за ціною ₴ 4 499.


Теги: oppo a31
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все