OPPO Reno3 та Reno3 Pro представили в Україні

  • 2 апреля, 13:16
  • 4313
  • 0

Сьогодні компанія OPPO офіційно представила нову серію Reno3 в Україні. Після презентації 5G-версії в Китаї, компанія вирішила представити смартфони на міжнародному ринку, розробивши їх відповідно до потреб локальних ринків у різних країнах, в тому числі і в Україні.

Новий досвід відео з серією OPPO Reno3

Фотозйомка є ключовим фокусом і сильною стороною технологій OPPO. Серія Reno3 успадковує дослідження та розробки у галузі відеофонів від Reno2 та презентує абсолютно новий режим Ultra Steady Video 2.0, який поєднує в собі OIS (оптичну стабілізацію зображення) та EIS (електронну стабілізацію зображення). Водночас Reno3 Pro має ширококутний режим стабілізації для отримання більш широкого кута огляду — на 87% більшого, ніж у звичайному режимі. Reno3 Pro забезпечить чіткі зображення, незалежно від того, знаходитесь ви в приміщенні чи на вулиці.

Окрім того, OPPO Reno3 Pro має функцію відео-боке для створення захопливих відеопортретів, відеозум та зручний редактор для відео. SoLoop – це програмне забезпечення для інтелектуального редагування відеороликів на смартфоні Reno3 Pro з фільтрами, музикою та анімацією. Разом з екраном 90 Гц це дає користувачам захопливий досвід відеозйомки.

Основна камера OPPO Reno3 Pro складається з чотирьох сенсорів: 48 Mп основний (Sony IMX586, OIS), 13 Мп телеоб’єктив, 8Мп ультраширококутний та 2 Мп монохромний. Reno3 Pro підтримує AI-режим Ultra-Clear Night, що робить зйомку у темний час доби простішою, ніж будь-коли раніше. OPPO Reno3 Pro має найвищий в галузі піксельний модуль фронтальної камери на 32 Мп. Розпізнаючи колір шкіри та рівень освітлення під час зйомки автопортретів, функція портретної б’ютіфікації 2.0 покликана зробити селфі чіткими та красивими.

Для кращого перегляду фотографій та відеозаписів яскравість 90 Гц екрана в моделі Reno3 Pro збільшується на 14% – до 800 ніт, а максимальна яскравість – до 1100 ніт. Максимальна частота дискретизації до 180 Гц дозволяє користувачам грати в ігри плавним дотиком, задовольняючи вимоги у всіх сценаріях застосування. Також екран Reno3 Pro пройшов глобальну сертифікацію захисту очей TÜV Rheinland та сертифікацію HDR10+.
Окрім екрана, подвійні динаміки Dolby у ОРРО Reno3 Pro забезпечують ефект цілковитого занурення.

Більше ніяких обмежень у темряві

OPPO завжди був попереду у тому, що стосується впровадження технологій та інновацій у мобільну фотозйомку. Reno3 cерія створена, щоб кинути виклик будь-яким умовам освітлення та надати фото і відео надзвичайної якості. Вперше OPPO впровадили Ultra Night режим у фронтальних камерах. Ultra Night Selfie режим гарантує чіткість та яскравість обличчя при слабкому освітленні або вночі.

Крім того, з Ultra Dark режимом на основній камері набагато простіше фотографувати у темряві. Коли навколишнє освітлення менше 1 lux, Ultra Dark режим вмикається автоматично, щоб допомогти знімати деталі, які людське око не бачить. Використовуючи NPU, Ultra Dark режим прискорює алгоритм AI, кидаючи виклик зйомці у «складних» умовах – таких, як погано освітлені приміщення та вулиці вночі. Відтепер вони будуть ідеально відтворені!

Що стосується відеозйомки у серії Reno3, то Ultra Steady Video режим перетворився на Ultra Steady Video 2.0 з двома режимами для екстремальних тa звичайних умов зйомки. Чітко вловлювати деталі за будь-яких умов зйомки вдається завдяки електронній стабілізації зображення (EIS). У такий спосіб вдається зменшити тремтіння, а плавність та якість зображення значно покращуються, адже Ultra Steady Video 2.0 підвищує стабільність зйомки та мінімізує вплив на чіткість для збереження автентичного візуального ефекту.
Разом із функцією відео-боке, відеозумом та AI-режимом б’ютіфікації, серії Reno3 стимулює користувачів проявляти уяву, легко створюючи відео кінематографічної якості. SoLoop, розумний відеоредактор, стане у пригоді для початківців, які тепер зможуть упевнено записувати життєві відеоісторії.

Інноваційний дизайн та легкий корпус

Основна ідея оновленого дизайну Reno – тонкість. З цією метою OPPO оновив модулі камери, екрана та відбитку пальців. Співвідношення екрана до корпусу у Reno3 Pro становить 92.1% – це 6.5” закругленого OLED-екрана. Він на 0.3 мм тонший і на 10 г легший, ніж попередня версія. Крім того, Reno3 Pro обладнаний новим ультратонким світлочутливим підекранним модулем відбитків пальців, зменшуючи товщину модуля з 2.95 мм до 0.266 мм. Як результат, OPPO Reno3 Pro має товщину корпусу всього 7.7 мм і важить лише 171 г.

Серія OPPO Reno3 демонструє нове відношення компанії до колірної складової — градієнт кольорів перетворився на градієнт текстури. В Україні Reno3 Pro представлений у кольорі Місячний Чорний, а Reno3 у двох кольорах — Місячний Чорний та Зоряний Синій.  На створення кольорів серії Reno3 OPPO надихнуло нічне небо Північної Європи — так Зоряний Синій відтворює кольори Північного сяйва. Кольори змінюються від синього, зеленого до фіолетового, надаючи відчуття таємничих сил природи. Місячний Чорний — це відтінок світла на небі, який підкреслює красу зоряної ночі.

Вдосконалене програмне забезпечення
для надзвичайної продуктивності

Продуктивність Reno3 Pro значно покращилась. Reno3 Pro має 12 ГБ ОЗП та до 256 ГБ ПЗП. Що стосується програмного забезпечення, Reno3 Pro поставляється з новою системою ColorOS 7. Reno3 Pro може адаптуватися до різних сценаріїв використання, при цьому захищаючи очі завдяки розумній підсвітці та функції темного режиму.

З ColorOS 7 серія Reno3 пропонує покращені ігрові умови, що забезпечує повне занурення у віртуальний світ. Hyper Boost скорочує відставання та запускає ігри швидше та легше завдяки сенсорній оптимізації та оптимізації частоти кадрів. Оптимізація дотику збільшує частоту сенсорного сканування, зменшуючи зайві процеси та забезпечуючи надшвидку реакцію сенсору навіть при низькому заряді. ColorOS 7 також перерозподіляє системні ресурси шляхом виявлення та прогнозування сценаріїв для оптимізації частоти кадрів, завдяки чому навіть «важкі» ігри працюють більш плавно та легко. Крім того, за допомогою алгоритму Elevoc, Reno3 серія допомагає усувати ехо, яке виникало раніше в голосових чатах під час ігор, коли гравці знаходилися занадто близько один до одного.

Найголовніше, на українському ринку дебютує розроблена OPPO технологія — OPPO Screen Image. Ця технологія ефективно підвищить якість зображення, що також є першим в галузі програмним забезпеченням для оптимізації візуальних ефектів для коротких відеозображень. За допомогою Dolby Atmos & Hi-Res Audio, серія Reno3 дає змогу користувачам насолоджуватися якісним аудіо за будь-яких умов.

ColorOS 7 також представляє низку приголомшливих візуальних ефектів. Керована концепцією Infinite Design, ColorOS 7 стала більш витонченою та молодіжною, вона дає користувачам більше контролю над своїми телефонами. ColorOS 7 має темний режим, який не лише зменшує витрату акумулятора, а й значно безпечніший для очей.  У серії також є кілька спеціальних функцій, наприклад, Multi-User режим, який дозволяє підключати кілька профілів користувачів.

Визнання OPPO Reno3 та Reno3 Pro
від міжнародних організацій

Серія Reno3 завоювала широку прихильність світових користувачів своєю дивовижною продуктивністю. Вона також визнана багатьма відомими міжнародними організаціями:

Reno3 Pro:

  • Сертифікація дисплея TÜV Rheinland: Екран гарантує турботу про очі світового класу. Модернізовані технології низької яскравості, відсутність миготінь та низький рівень випромінювання синього світла забезпечують ретельну турботу про очі, навіть у найтемніших умовах.
  • Безпечна система швидкої зарядки TÜV Rheinland: Оснащений 30 Вт швидкою зарядкою VOOC 4.0, Reno3 Pro пропонує користувачу ще більш високу швидкість зарядки (50% заряду акумулятора за 20 хвилин) .
  • Сертифікація Netflix HD: Відео високої якості з роздільною здатністю 1080p доступні за допомогою додатка Netflix на Reno3 серії.
  • Dolby Atmos та Hi-Res Audio: Пориньте у найкращий світовий досвід прослуховування аудіо за допомогою Dolby Certified та Hi-Fi відтворення музичних файлів Hi-Res.

Reno3:

  • Сертифікація TÜV Rheinland. Низьке випромінювання синього світла (Blue Light Certification): Ця сертифікація світового класу — це турбота про очі користувачів.
  • Cертифікація TÜV Rheinland. Надбезпечна швидка зарядка: Оснащений 20 Вт швидкою зарядкою VOOC 4.0, Reno3 пропонує новий рівень безпеки. Reno3 цілковито виправдовує свій відомий слоган, про що свідчить успішне проходження тесту TÜV Rheinland (2 години телефонної розмови після 5 хвилин зарядки).
  • Сертифікація Netflix HD: Відео високої якості з роздільною здатністю 1080p доступні за допомогою додатка Netflix на Reno3 серії.
  • Dolby Atmos та Hi-Res Audio: пориньте у найкращий світовий досвід прослуховування аудіо за допомогою Dolby Certified та Hi-Fi відтворення музичних файлів Hi-Res.

OPPO Reno3 та Reno3 Pro на ринку України

OPPO Reno3 Pro буде представлений у модифікації 12 ГБ ОЗП та 256 ГБ ПЗП. OPPO Reno3 матиме 8 ГБ ОЗП та 128 ГБ ПЗП. Передзамовлення в Україні почнеться у другій половині квітня. Остаточні ціни також будуть озвучені ближче до старту продажів.


Теги: oppo reno3
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все