Philips 276C8: в Україні представили дуже тонкий 27” 2К РК-монітор

  • 3 декабря, 14:45
  • 5163
  • 0

Компанія MMD, лідер у сфері інноваційних технологій та власник прав на бренд Philips Monitors, представила РК-монітор Philips Moda 276C8 з USB Type-C. Цей 27” монітор з роздільною здатністю Quad HD оснащений значним набором функцій, необхідних користувачам для насолоди кожною хвилиною, проведеної за своїм комп’ютером. Цей монітор пропонує ідеальне поєднання зовнішнього вигляду та продуктивності: стильний дизайн без рамок, роз’єм USB Type-C і вражаючу якість зображення.

Відмічений нагородами дизайн

Коли постає питання щодо зовнішнього вигляду, Philips 276C8 – поза конкуренцією. Практично повністю позбавлений рамок, дизайн Zero Bezel не просто привабливий, але і забезпечує велику площу зображення при економії робочого простору, а також полегшує створення безшовних систем з декількох моніторів. Пристрій неймовірно тонкий: товщиною всього 6.1 мм. Сучасний дизайн актуально виглядає як в робочій, так і в домашній обстановці. Тонка, стильна панель екрану та геометричні лінії підставки отримали нагороду Red Dot Design Award 2018, якою відзначаються кращі зразки дизайну.

Philips 276C8: візуальна феєрія

Монітор оснащений безліччю інноваційних технологій, які забезпечують приголомшливу якість зображення. Від 3D-графіки до фотографій, фільмів, офісних додатків і багато чого іншого. Екран з роздільною здатністю QHD (2560 x 1440 пікселів) та технологією CrystalClear буквально оживляє будь-яку картинку. А матриця IPS LED підвищує чіткість зображення і точність передачі кольору. Монітор також оснащений технологією Ultra Wide-Color, яка пропонує виключно широкий спектр кольорів для отримання більш насиченого та яскравого результату. Для любителів ігор монітор оснащений технологією AMD FreeSync, яка забезпечує швидкий час відгуку і плавний ґеймплей без артефактів. Щоб користувачі могли насолоджуватися Philips 276C8, не боячись за свій зір, монітор також має декілька функцій, які збережуть здоров’я. Серед них – режим LowBlue і технологія EasyRead.

Універсальна простота з Philips 276C8

Для сучасних користувачів, які змушені працювати з декількома завданнями одночасно, Philips 276C8 стане потужним партнером, який допоможе заощадити час. Пристрій оснащений інноваційними функціями для підвищення щоденної продуктивності. Головна з них – технологія  USB Type-C з подачею живлення, яка дозволяє користуватися перевагами високошвидкісної передачі даних USB 3.2, дивитися відео високої роздільної здатності, а також заряджати сумісні ноутбуки прямо від монітора, і все це за допомогою одного двостороннього кабелю USB Type-C. Що може бути простіше Елегантний, тонкий та універсальний монітор Philips 276C8 з’явиться у продажу у грудні 2019 року за рекомендованою роздрібною ціною ₴ 9 999.


Теги: philips 276c8
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все