Poco F2 не зможе повторити успіх доступного флагмана

  • 31 марта, 12:45
  • 3912
  • 0

У 2018 році Xiaomi анонсувала серію Poco з єдиним смартфоном Pocophone F1. Він позиціонувався як доступний флагман і мав шалений успіх. Пристрій отримав Snapdragon 845 за ціною ≈ ₹ 20 000 (≈ $ 265) в Індії. Нещодавно бренд Poco став самостійним і запустив перший смартфон з часу випуску Poco F1 – Poco X2. Це ребрендинг Redmi K30 4G, випущеного в Китаї. Не так давно Xiaomi анонсувала Redmi K30 Pro, і більшість очікувала, що на міжнародному ринку модель буде представлена як довгоочікуваний Poco F2. Однак, за словами генерального директора компанії, це не так.

Зазначається, що Poco F2 відрізняється від флагмана Redmi K30 Pro. Також повідомили, що смартфон зараз на стадії розробки. Але є й погана новина. Компанія не зможе зробити ціну смартфона доступною. Тож, якщо ви розраховували на ціну до $ 300, вам краще придбати Poco X2.

Poco X2

Ситуація на ринку смартфонів вже давно відрізняється від того, що було кілька років тому. Ціни тепер легко виходять за рамки $ 1 000, а компанії впроваджують нові технології. У 2018 році Xiaomi не могла отримати розумний прибуток від продажів Poco F1. І тепер компанія також почала підвищувати ціни на свої ґаджети.

Згідно з нещодавнім витоком, Redmi K30 Pro може бути запущений в Індії як Poco X2 Pro. Poco F2 може бути міжнародною версією нового смартфона Redmi, який отримав назву Redmi X10. Але цій інформації ще потрібне підтвердження.


Теги: poco f2
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все