Польська допомога: автори гри Chernobylite випустили благодійне DLC на підтримку України

  • 23 марта, 09:35
  • 3782
  • 0

Польські компанії та студії, які працюють в індустрії відеоігор, одними з перших виступили на підтримку України. Майже всі місцеві розробники відеоігор засудили російську воєнну агресію та покинули ігровий ринок цієї країни.

Як студія The Farm 51 допомагає Україні

Солідарні з ними і їхні польські колеги з відомої студії The Farm 51, які є розробники популярної гри Chernobylite. Річ у тім, що вони вирішили створити для цієї відеогри невелике благодійне DLC, яке називається "Charity Pack". До його складу ввійшли такі цифрові товари:

  1. 4 варіанти тематичних шпалер.
  2. 2 плакати, які можна самостійно видрукувати.
  3. Листівка з подякою від авторів.

Коштує їхнє доповнення "Charity Pack" всього 79 гривень. А всі гроші, які розробники отримають з його продажів, будуть перераховані в благодійний фонд "Чисті серцем", який розповсюджує гуманітарну та медичну допомогу постраждалим українцям.

Розробники з The Farm 51 написали, що Україні дуже важливо допомагати в цей час. А також вони активно закликають купувати своє доповнення, хоча й не отримують від його продажів нічого. На їхню думку, всі геймери, які приєднаються до їхньої ініціативи, своїм невеликим жестом допоможуть зробити щось важливе.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все