Правильний результат в тестах DxOMark коштує 100 000 євро

  • 18 февраля, 12:27
  • 4015
  • 0

Незабаром після анонсу флагманські смартфони стають учасниками тестування авторитетної фотолабораторії DxOMark, яка оцінює якість фотозйомки. Однак в об’єктивності експертів засумнівався один із мережевих інформаторів, який стверджує, що "правильний" результат тестування можна отримати заплативши значну суму.

Як відбувається тестування

Як заявляє китайський інсайдер під псевдонімом Digital Chat Station, для отримання високої оцінки виробники ґаджетів перераховують в лабораторію до 100 000 євро.

Після цього DxOMark нібито висилає виробнику рекомендації з найкращими налаштуваннями камери, що дозволяють домогтися "правильного результату".

Фотографії, які "далекі від ідеалу", за даними джерела, в заключний огляд не потрапляють. Якщо ж вендор відмовляється від оплати, фахівці самостійно купують смартфон і публікують фактичні результати зйомки, не проводячи попереднього узгодження з брендом.


Свіжий рейтинг DxOMark

Що кажуть в DxOMark

В середині 2018 року віце-президент DxOMark з маркетингу Ніколас Тачард заявляв, що лабораторії неодноразово пропонували тестування смартфонів "на замовлення". Але, як запевняє топ-менеджер, експерти завжди відмовляються від подібних пропозицій, оскільки прагнуть до публікації виключно достовірних результатів.


Теги: dxomark
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все