Прибутки від реклами на платформі Twitter знизилися на половину

  • 17 июля, 11:07
  • 3687
  • 0

Нам необхідно забезпечити позитивний грошовий потік, - зазначив Ілон Маск, наголошуючи на необхідності фінансової стабільності.

Згідно з повідомленням Ілона Маска власником Twitter, компанія продовжує зазнавати фінансових втрат через значне зниження доходів від реклами та великий борг. У своєму твіті він зазначив, що грошовий потік Twitter залишається негативним, оскільки доходи від реклами скоротилися на 50%. Інвестори пропонували рекапіталізацію, проте Маск зазначив, що перед тим, як займатися іншими проектами, необхідно досягти позитивного грошового потоку.

Згідно з повідомленням Reuters, після звільнення співробітників та зменшення витрат на хмарні послуги, Ілон Маск повідомив, що Twitter знизив неборгові витрати до 1,5 млрд доларів, порівняно з прогнозованими 4,5 млрд доларів на цей рік.

Незважаючи на ці заходи, виявилося, що цього недостатньо для отримання позитивного грошового потоку.

Також у четвер в Twitter було оголошено, що обрані контент-мейкери отримають можливість отримувати частину доходу від реклами, заробленого компанією.

Нагадаємо, що фінансові труднощі Twitter почалися після того, як Ілон Маск став його власником. Значний борг у розмірі 13 млрд доларів, нестабільність у прийнятті рішень та проблеми з модерацією контенту призвели до суттєвого зниження доходів від реклами.

Зокрема, рекламодавці зменшили свої рекламні витрати на просування у Twitter після придбання компанією Маска. У грудні 2022 року бюджети рекламодавців, призначені на присутність в Twitter, скоротилися на 71%. У квітні Microsoft оголосила про намір вилучити Twitter зі своїх рекламних інструментів, що призвело до загроз Маска подати позов.

В травні аналітики відзначили, що після придбання Twitter Ілоном Маском, його вартість знизилася втричі і становить 15 млрд доларів.


Теги: маск
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все