Приват24 не працює: в роботі сервісу стався масштабний збій

  • 4 июня, 09:25
  • 4276
  • 0

Популярний банківський сервіс Приват24 перестав працювати у четвер, 4 червня. Через масштабний збій користувачі не можуть зайти в додаток та проводити платежі – не працює навіть авторизація - повідомляє 24 канал.

Окрім неробочого дотака від Приватбанку також неможливо додзвонитися на гарячу лінію банку.

В чому проблема

Наразі невідомо чому Приват24 перестав працювати. Варто зазначити, що лише тиждень тому, 27 травня, банк мав схожі проблеми. Тоді сервіс Приват24 також перестав працювати через масштабний збій.

Користувачі у твіттері та фейсбуці жаліються на сервіс. Не працює авторизація, а відтак неможливо здійснити будь-яку банківську операцію. Також не працюють телефони гарячих ліній банку.

Прес-секретар Приватбанку Олег Серга повідомив у коментарі 24 каналу зазначив, що причиною складнощів в роботі сервісу є аварія на мережевому обладнанні.

У зв’язку з аварійною ситуацією мережевого обладнання Приватбанк повідомив клієнтів про тимчасові незручності з недоступністю авторизації у Приват24 та дзвінків до контакт центру банку. За даними Приватбанку, наслідки такої аварійної ситуації будуть ліквідовані протягом години. Процесинг Приватбанку, мережа банкоматів та оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює,– повідомив Олег Серга.

Коли сервіс знову запрацює

В межах години сервіс повинен повноцінно відновити роботу. На сторінці Приватбанку у Facebook зазначається, що фахівці вже займаються вирішенням проблеми і сервіс Приват24 відновить роботу найближчим часом.

Разом з тим зазначається, що мережа банкоматів, оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює у звичайному режимі. Також клієнти банку можуть скористатися підтримкою у чаті на сайті банку та в особистих повідомленнях сторінки банку у фейсбуці.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все