PUMA випустила спеціальне взуття для ґеймерів

  • 24 декабря, 11:51
  • 4560
  • 0

PUMA випустила новий тип взуття, який вона називає «шкарпетками для любителів ігор». Компанія розробила цю модель спеціально для консольних ґеймерів, хоча вони також призначені і для професійних кіберспортсменів. Новий тип взуття для ґеймерів щільно прилягає до шкіри, фактично повторюючи контури тіла.

Нове взуття PUMA є альтернативою традиційним кросівкам або кедам, пропонуючи зручність та комфорт. Подібний вид взуття призначений для використання в приміщенні або, можливо, для повсякденної прогулянки містом, і має поліпшене проникнення повітря і комфорт протягом довгого робочого дня. Фактично, це воно подібне на щільні шкарпетки з гумовою підошвою.

У багатьох можуть виникнути питання, як ігрові шкарпетки допоможуть у підвищенні ігрової продуктивності? Вони, без сумніву, будуть зручнішими, якщо годинами сидіти за столом, в порівнянні зі звичайними кросівками. Однак, деякі споживачі критикують цей стиль взуття, вважаючи його  «шкарпетками із завищеною ціною». Наразі, це взуття для ґеймерів продається в Європі та Австралії за ціною $ 100. В подальшому воно з’явиться і на інших ринках.


Теги: puma

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все