Redmi готує свій перший фітнес-браслет

  • 27 января, 15:27
  • 3959
  • 0

Ще в листопаді 2019 року генеральний директор компанії Redmi, Лу Вейбінґ, повідомив, що у компанії є плани випустити розумний годинник. Однак, спочатку має вийти фітнес-трекер. Інформація про це з’явилася у китайській соціальній мережі Weibo. У повідомленні говориться, що дизайн і функції були знайдені в додатку Mi Fit.

Згідно з виявленим зображенням, пристрій буде чорного кольору і матиме невеликий дисплей з товстими рамками. В нижній частині він має ємнісну кнопку, яка показана у вигляді тонкої білої лінії. Інформація, знайдена в додатку, свідчить, що фітнес-трекер матиме змінні циферблати. Також будуть присутні інші функції, зокрема будильник, датчик ЧСС, багатофункціональний чип NFC, а також підтримка керування музикою.

Фітнес-трекер Redmi може виявитись популярнішим за Xiaomi Mi Band, оскільки точно коштуватиме дешевше. Одне видно точно – браслет нагадує Amazfit Cor (огляд). Можливо Huami виготовлятиме фітнес-браслети не лише для Xiaomi? Залишається лише питання, на якому рівні буде якість його збірки та функціональність. На жаль, інформації про дату запуску досі нема. Ймовірно, це відбудеться у найближчі тижні, оскільки частина потрібних сертифікацій вже отримана. Нагадаємо, що у лютому представлять Poco X2 та Xiaomi Mi 10.


Теги: redmi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все