Розробка ЕРАМ здобула нагороду Adobe Experience Maker

  • 2 апреля, 08:00
  • 4022
  • 0

Компанія EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), провідний глобальний постачальник послуг із розробки цифрових платформ та програмного забезпечення, повідомила, що спільна розробка EPAM і Hilti Corporation, отримала нагороду Adobe Experience Maker у 2019 році. Визнання отримала багатоканальна маркетингова платформа управління кампаніями. Платформа на базі Adobe допомогла Hilti підвищити операційну ефективність, зробити взаємодію з клієнтами більш продуктивною та досягти стабільності у підкоренні ринку.

В умовах жорсткої конкуренції у роботі з клієнтами, Hilti необхідно було оновити платформу для email-маркетингу.  Можливості системи були обмежені, вона не мала масштабної архітектури і у неї була слабка UX частина. Hilti та EPAM спільно працювали над інтеграцією Adobe Campaign та Adobe Experience Manager з існуючою екосистемою. Метою було створення й впровадження уніфікованої багатоканальної платформи управління кампаніями для ефективної взаємодії з клієнтами. З використанням методології Agile платформа була розгорнута у 61 країні. Її впровадження дозволило до 30% прискорити вихід на ринок та на 55% збільшити ефективність роботи команди.“У співпраці з Hilti ми використовували наш досвід роботи з Adobe, дизайнерське мислення та можливості розробки програмного забезпечення. В результаті ми створили платформу, що допомогла компанії збільшити клієнтську базу на 18%, – прокоментував Валерій Маковик, співголова практики Digital Engagement EPAM. – Hilti та EPAM працювали, як одна команда та ми пишаємося, що ця співпраця отримала визнання від Adobe».

Нова платформа управління кампаніями Hilti дає можливість редагувати шаблони електронних листів, збирати дані, організовувати кампанії, управляти аудиторією, та вести персоналізовані розширені профілі клієнтів. Нове рішення знизило вартість використання платформи на 50%, збільшило кількість електронних листів з 6 до 14 млн та дало можливість вимірювати, відстежувати та оптимізувати email-кампанії.

«Команда Global Hilti Digital розпочала цей новий цікавий проект з метою поліпшення маркетингової платформи для взаємодії з клієнтами. Ця нагорода надихає нас і підтверджує, що ми на вірному шляху. Ми дуже раді отримати її та розділити це надзвичайне досягнення з ЕРАМ», – зазначив Ебоні Хант, менеджер програми Global Digital корпорації Hilti.

Adobe Experience Maker Awards відзначає компанії, що досягли суттєвих успіхів у клієнтоорієнтованому способі ведення бізнесу. Hilti та EPAM були відзначені нагородою Adobe Experience Maker під час Adobe Summit North America в Лас-Вегасі, штат Невада.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все