Samsung Galaxy One може отримати унікальний 3D-дисплей

  • 18 ноября, 12:42
  • 4722
  • 0

Південнокорейська компанія Samsung роками випускала смартфони із заокругленим дисплеєм. Оскільки компанія розробляє власну технологію, можна припустити, що у найближчому майбутньому буде представлено новий тип дисплея. Нещодавно опублікований патент показує, що екран продовжуватиметься не лише на боки, а й зверху і знизу, створюючи своєрідний 3D-дисплей. Додаткові елементи керування розміщені на закругленій частині. За деякими даними, новинка належатиме до нової серії Samsung Galaxy One.

Samsung Galaxy з супер заокругленим сенсорним дисплеєм

14 березня 2019 року Samsung Display подала заявку на патент в USPTO (Бюро з патентів і товарних знаків США) на «пристрій відображення і портативний термінал». Патент було опубліковано 7 листопада 2019 року.

На зображеннях показаний смартфон з плоским екраном і чотирма зігнутими частинами дисплея, які розташовані по периметру пристрою. В результаті цей смартфон Samsung Galaxy має дуже велику поверхню дисплея, яка охоплює практично всю передню сторону. Три з чотирьох сторін показують кут 90˚. Тільки внизу застосовується невеликий вигин, який, до речі, простягається так само далеко, як й інші три сторони. Антена вбудована в дисплей зверху і знизу.

Контент може відображатися на вигнутих частинах дисплея у вигляді значків. Це не перший випадок, коли Samsung запатентував такий дизайн. У грудні 2018 року LetsGoDigital також повідомив про смартфон Samsung з дисплеєм без рамки, а в червні цього року було помічено смартфон Galaxy з 3D-зігнутим дисплеєм. Цей смартфон також був оснащений камерою під екраном.

Запатентована технологія може бути застосована не тільки для смартфонів. А й також може для планшетів, розумних годинників тощо. Хоча сама компанія не виробляє ігрові приставки, ця технологія може використовуватися навіть для ігрової приставки, згідно з описом патенту. А ще її можна застосувати для великогабаритних форматів відображення, на кшталт широкоформатних телевізорів або рекламних щитів.

Samsung Galaxy One – елітний смартфон 2020 року

Коли Samsung збирається випустити перший смартфон з 3D-дисплеєм, поки невідомо. Наступним флагманом, ймовірно, стане Samsung Galaxy S11, який очікується в лютому 2020 року. Однак ходять чутки, що Samsung хоче об’єднати преміум-серію S і серію Note. За попередніми даними, нова серія називатиметься Samsung Galaxy One. Багато подробиць про серію Galaxy One нема. Однак, якщо Samsung вирішить створити нову серію смартфонів високого класу, то вона отримає новий дизайн.

Samsung поставляє дисплеї для таких китайських пристроїв, на кшталт Vivo NEX 3. Але сам не має смартфона з «дисплеєм-водоспадом» у своєму асортименті. Можливо, це зміниться у 2020 році з випуском серії Samsung Galaxy One.


Теги: samsung galaxy one
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все