Samsung Galaxy S11 отримає 5G та 25 Вт швидку зарядку

  • 21 ноября, 12:13
  • 4755
  • 0

До презентації нової серії смартфонів Samsung Galaxy S11 ще кілька місяців. Припускається, що анонс відбудеться у лютому. Але вже зараз в інтернеті з’являється все більше нових даних про смартфони. Кілька днів тому ми публікували інформацію про основні технічні характеристики, які були розкриті інсайдером. А також показали перші порівняльні рендери.

На сьогоднішній день відомо, що Galaxy S11 може отримати 108 Мп основний сенсор для тилової камери та підтримку запису відео у роздільній здатності до 8K. Також смартфону приписують частоту оновлення екрана 120 Гц. А поява пристрою у базі китайського регулятора 3C підтвердила ще кілька характеристик.

У базі даних було виявлено пристрій Samsung з номером моделі SM-G9860. За попередніми даними, це і є Samsung Galaxy S11. Він оснащений підтримкою 5G та 25 Вт швидкою зарядкою. Варто зазначити, що в серії Galaxy S10 передбачена підтримка 15 Вт швидкої зарядки, однак в Galaxy S10 5G включена підтримка швидкої зарядки до 25 Вт. У найближчі тижні очікуємо ще більше даних про нову серію Samsung.


Теги: samsung galaxy s11
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи