Samsung Galaxy Watch Active2 отримає нову функцію

  • 21 апреля, 14:32
  • 4018
  • 0

Додаток Samsung Health Monitor буде доступний на Galaxy Watch Active2 в третьому кварталі і буде поступово поширюватися на майбутні пристрої Galaxy Watch. Однак, варто зазначити, що доступність функції залежатиме від певних регіонів. Наразі, перелік країн, де з’явиться така функціональність не повідомляється.

Samsung Electronics оголосила про те, що її додаток Samsung Health Monitor був схвалений Міністерством продовольчої безпеки і лікарських засобів Південної Кореї (MFDS). Додаток, в поєднанні з передовою сенсорною технологією Galaxy Watch Active2 дозволяє легко і зручно вимірювати та відстежувати артеріальний тиск.

Високий кров’яний тиск, як відомо, значно збільшує ризик виникнення захворювань головного мозку, нирок і серця. Зокрема, інсульт та ішемічну хворобу серця. Допомагаючи користувачам вимірювати і відстежувати свій артеріальний тиск, додаток Samsung Health Monitor дозволяє людям краще зрозуміти своє здоров’я і дозволяє їм приймати більш обґрунтовані рішення та вести здоровий спосіб життя.

Після того, як ваш Galaxy Watch Active2 буде відкалібрований, як показано на відео, ви зможете вимірювати свій кров’яний тиск. Пристрій вимірює артеріальний тиск за допомогою аналізу пульсової хвилі, що відстежується датчиками контролю серцевого ритму. Потім програма аналізує взаємозв’язок між значенням калібрування і зміною артеріального тиску для визначення артеріального тиску. Для забезпечення точності користувачі повинні калібрувати свій пристрій не рідше одного разу в чотири тижні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий